Ero Civic ja CamryCivic vs Camry

Huolimatta samankaltaisuuden Civic ja Camry, siellä on myös merkittävä ero Civic ja Camry. Lisäksi siitä selvää, että yksi on tehnyt Honda ja yksi tehdään Toyota, nämä kaksi autoa huipentuu alkeellisinta välistä taistelua keski kokoinen perheen sedans.

Se 's vaikea yksinkertaisesti verrata moottorin kokoon ja vastaavat, koska sinulla on kyky luoda erityisiä tilaukset tehtaalle. Niinpä muita näkökohtia malleja, jotka ovat staattisia, verrataan tässä. Esimerkiksi sisätilat on tärkeä näkökohta löytää ihanteellisen perheen sedan.

Camry on suurempi kaksi autoa, isompi sisäpuolelle sekä isompi tiellä. Se 'sa' lihaksikas 'auto, rakennettu hienovarainen muistutuksen säiliön. Civic istumapaikkaa neljä aikuista, ja voi tehdä ahtaat paikat viidelle. Camry on todennäköisesti tarjoavat mukavat istuimet kaikille viisi aikuista, kunhan kolme aikuista takapenkillä ovat suhteellisen normaali koot.

Ratsastaa Camry on oikeastaan ​​hieman pehmeämpi. Tutkimukset osoittavat, että potin reikiä paljon helpommin imeytyvät alustaan, verrattuna Civic. Ajoa Civic on enemmän reagoiva ratsastaa, ja te 'll tietää sen joka kerta kun jysäyttää osaksi kuoppaan, tai rajat rautatiekiskoja.

Camry tiedetään auton istuinten, jotka jättävät paljon toivomisen varaa. Voit päätyä tunteeksi 're istuu kiviä, pikemmin kuin räätälöity istuin. Civic tarjoaa paljon enemmän matkustusmukavuuteen, kahdesta neljään aikuista matkustaa matkan istuimiin.

Camry taipumus alentua paljon nopeammin kuin Civic. Tämä johtuu sen 'boaty' tuntuu, ja sen melko tavanomainen kaasun mittarilukema. Civic on hieman parempi kaasun mittarilukema ansiosta kevyempiä kehykseen.

Monet kuljettajat Camry valittavat, että ei ole tunne hauskaa ja reagointikykyä, kun se tulee ajo ympäri kaupunkia. Civic kuljettajat on yleensä vahvempi yhteys tien, ja tuntuu, että heillä on enemmän hauskaa ajettaessa.

Korjaus ja varaosia on taipumus ajaa hieman kohti korkeita varten keskisuurille sedan sekä autoille, vaikka näyttää siltä, ​​että Camry reunat pois Civic korkeamman korjauskulut. Pitkäikäisyys kunkin auton on suunnilleen sama. Jokaisella on heikkouksia, ja sen vahvuuksia.

Yhteenveto:

1. Honda tekee Civic.2. Toyota tekee Camry.

3. Camry on suurempi tilavuus.

4. Civic on mukavampaa paikkaa.

5. Camry on parempi mahtuu viisi aikuista.

6. Camry on parempi rungon imeytymistä.

7. Civic omistaa paremman jälleenmyyntiarvon.

8. Civic on entistä joustavampaa ja hauskaa.

9. Civic tarjoaa hieman parempi polttoainetehokkuutta.