Ero Civic ja JettaCivic vs Jetta

Kun se tulee tuontiautojen, se on yleensä arvonta eurooppalaisten autojen ja japanilaisten autojen, koska niiden suorituskyky ja luotettavuus. Vaikka jokainen voi olla oma suosikki merkkejä, ne ovat myös usein valmiita taipumaan hieman, jotta saat eniten arvoa pois rahansa.

Honda Civic ja Volkswagen Jetta on kaksi autoa, jotka ovat sekä tyylikäs suunnitellessaan, ja antaa malleja, jotka kulkevat vaihtoehtoisia polttoainetta, kuten dieselöljyä ja maakaasu, mikä tekee niistä erittäin ihanteellisia monia mahdollisia auton ostajille. Koska niiden hinnat ovat hyvin lähellä toisiaan, se on myös erittäin hyödyllistä tietää eroja näiden kahden automallien (paitsi niiden valmistajat).

Yksi tärkeimmistä eroista potentiaalisia auton ostajat haluavat selvittää, on ero polttoaineen tehokkuutta Honda Civic ja Volkswagen Jetta. Jetta tarjoaa käyttäjilleen enemmän mittarilukema per gallona, ​​joiden polttoainetaloutta luokitus välillä 20-30mpg kaupungin rajojen, ja 29-41mpg valtatiellä; verrattuna Honda Civic, joka on polttoainetaloutta luokituksen 21-26mpg kaupungin rajojen ja 29-36mpg valtatiellä. Kuitenkin Civic ei hintaa parempia vaihtoehtoja sen hiilidioksidipäästöjen luokitus, säteilevät 6. 3 tonnia hiiltä vuodessa, verrattuna Jetta joka säteilee 7. 3 tonnia vuodessa.

Toinen merkittävä ero on lastimäärät kapasiteetti runko näiden kahden sedan automalleihin. Jetta 's tavaratila on lastin tilavuus on 16 kuutiometriä. Tämä on neljä kuutiojalkaa enemmän kuin Civic, jonka avulla Jetta omistajat enemmän tilaa pakkaus ja varastointi. Tämä ylimääräinen tila on erityisen hyödyllinen perheille, jotka menevät pitkiä matkoja.

Sisätilat Honda Civic ja Volkswagen Jetta ovat hyvin samankaltaisia ​​niiden suunnittelussa. Kuitenkin, ne eivät eroa toisistaan ​​määrän jalkatilan, että ne tarjoavat matkustajille. Honda Civic tarjoaa yhden tuuman enemmän jalkatilaa eteen auton matkustajat verrattuna Jetta, jolla kuljettajille annetaan enemmän mukavuutta ja tilaa ajon. Vaikka Jetta ei ole pienempi jalkatilaa tilaa niiden edessä matkustajien, ne tarjoavat yksi tuuma enemmän jalkatilaa matkustajille takana.Lopuksi on teknologian tarjoamia ominaisuuksia Honda Civic ja Volkswagen Jetta. Volkswagen tarjoaa kaikki Jetta auton mallit vakio lämmitetty pesunestettä, lämmitettävät etuistuimet, päiväajovalot ja teho lämmitettävät peilit. Honda on tehnyt samoin niiden Civic automallien, mutta ne on lisätty useita muita paloja tekniikkaa, kuten navigointijärjestelmä puheentunnistus, USB-liitäntä, ja 60/40 split taitettava takaistuin.

Yhteenveto:

1. Jetta tarjoaa enemmän lastia tallennustilaa tavaratilaan verrattuna Civic.

2. Honda Civic säteilee 6. 3 tonnia hiiltä vuodessa, kun taas Volkswagen Jetta säteilee 7. 3 tonnia hiiltä vuodessa.