Ero Dodge Challenger SRT8 ja RT Dodge Challenger SRT8 vs RT

Dodge Challenger on yksi urheilullinen autojen dubattuna kuin poniauto. Vuoden 2012 malli Challenger tulee erilaisia ​​leikata paketteja, jotka sisältävät RT ja srt8 paketteja. Srt8 leikata kustannuksia merkittävästi enemmän kuin RT leikata ja näin on useita päivityksiä sen yli. Pääasiallinen ero srt8 ja RT on suurempi moottorin entisen. Kanssa 6. 4L moottori, srt8 pystyy tuottamaan lähes 100 hevosvoimaa kuin 5. 7L moottori RT. Enemmän hevosvoimaa tarkoittaa suurempaa kiihtyvyyttä ja lisääntynyt nopeus.

Kun se tulee ulkoa, on olemassa pari merkittävistä eroista srt8 ja RT. Ensimmäinen on huomattavasti suurempi vanteet asennettu srt8. Vaikka RT sported 18-tuumainen vanteiden kanssa, srt8 on 20-tuumainen vanteet. Vanteet on srt8 ovat myös laajempia, jolloin se huomattavasti enemmän pitoa kuin RT, joka on melko edullista, koska tarkasteltavana teho lisääntyy. Toinen on käyttää korkean intensiteetin vastuuvapauden tai HID-lamput ajovalot. Nämä valot ovat huomattavasti kirkkaampia kuin halogeenivalot löytäisitte on RT.

Erot srt8 ja RT eivät lopu ajoneuvon ulkopuolella, koska on olemassa myös joitakin eroja sisällä ajoneuvoja. Olisit nopeasti huomata, että istuimet on srt8 peittää nahka, toisin kuin RT, joka on päällystetty kankaalla. Istuimet on srt8 myös lämmitetään joten se on paljon mukavampaa niihin talvipakkasilla.Srt8 on myös pari mukavaa lisäyksiä sen elektroniikkaa. Ensimmäinen on järjestelmä pysäköintianturit joka poistaa suurimman osan arvailun pysäköinti. Se varoittaa kuljettajaa läheisyyden esineitä, jotka eivät ehkä näy hänelle. Toinen lisäys on HomeLink autotallin oven lähetin. Jos sinulla on yhteensopiva ohjain liitetty autotallin oven, niin voit avata autotallin ovi poistumatta srt8.

Yhteenveto:

1. srt8 on 6. 4L moottoria, kun RT on 5. 7L moottori.
2. srt8 on huomattavasti enemmän hevosvoimia kuin RT.
3. srt8 on suurempi vanteet kuin RT.
4. srt8 on HID-ajovalot kun taas RT on halogeeni ajovalot.
5. srt8 on nahkaistuimet kun RT on kankaalla paikkaa.
6. srt8 on lämmitetty paikkaa, kun taas RT doesnt 't.