Ero Jaguar XJ ja XJ8Jaguar XJ vs XJ8

Loikkaava Jaguar arvomerkki löytyy kaikista Jaguar herättää tunteen valta ja eleganssia. Tämä on hyvin ilmeistä XJ-sarja, joka on ylellisyyttä sedan, joka toimii lippulaivamalli yritykselle. Se tulee eri leikata malleja kuten XJR ja XJ8. Suurin ero XJR ja XJ8 verhoiluun malleja on niiden sijoitus on tason. XJR on top of the line leikata ja se maksaa huomattavasti enemmän kuin XJ8 malli ja muissa malleissa sen alapuolella. Tietenkin, koska korkeamman verhoiluun tasolla, XJR on useita asioita, jotka eivät ole käytettävissä XJ8.

Kaikkein suurin ero XJR ja XJ8, syrjään hintalappu tietenkin on ahdettu moottori XJR. Vaikka periaatteessa on sama moottori, joka on XJ8 on ainoa vapaasti hengittävä ja doesnt 't on Ahdin. Ahdin pakottaa paljon suurempi määrä ilmaa palotilaan mahdollistaa enemmän polttoainetta voidaan polttaa hyvin ja palaa kokonaan. Tämä lets moottori tuottaa enemmän tehoa jokaisen iskun ja suoraan kääntää enemmän tehoa samalla siirtymä. Koska XJR tuottaa enemmän tehoa kuin XJ8, sen jäähdytysjärjestelmä on myös muutettu selviytymään lisälämpöä moottorin. Se on vahvempi tuuletin ja jäähdytyksen putket on ohjannut hieman säilyttää optimaalisen reitityksen kanssa lisätty osia.

Kun se tulee yksittäisiä ei-viritysosia in ja ulkoa ajoneuvojen, XJR myös yliotteen. Kaikkea sitä tulee vain premium vaihtoehto XJ8 jo tulee vakiona XJR. Todelliset ominaisuudet voivat vaihdella mallista riippuen, mutta tämä yleinen sääntö pätee XJR ja XJ8. Voit myös valita joukosta vaihtoehtoja XJR jotka eivät ole käytettävissä XJ8.Yhteenveto:

Jaguar XJR on kalliimpi malli kuin XJ8

Jaguar XJR on ahdettu V8-moottori, kun Jaguar XJ8 on vapaasti hengittävä V8-moottori

Jaguar XJR on parannettu jäähdytysjärjestelmä kuin XJ8