Ero Honda Civic ja Volkswagen GolfHonda Civic vs Volkswagen Golfmodels

Kaksi erittäin suosittuja automalleista ovat Civic Honda ja Volkswagen 's Golf. Suurin ero Golf ja Civic on korimallin nykyisen malleihin. Golf on ehdottomasti 5-ovinen hatchback malli. Se' s look on tullut varsin tunnettu. Sen sijaan 2012 Civic tulee joko sedan tai coupe. Vaikka edellisen vuoden 's Civic' s oli hatchback malleja, se on poissa tänä vuonna.

Kun se tulee moottori, Golf on etulyöntiasema Civic. Koska urheilullisempi malli, Golf 's moottorin valinnat ovat usein suurempia siirtymiä ja on paljon enemmän valtaa kuin Civic. Tietenkin, lisääntynyt teho ja suurempi moottorin iskutilavuus tulla lisää polttoaineen kulutusta. Molemmissa kaupungissa ja valtatie ajo Civic on huomattavasti vähemmän polttoainetta. Joten sinun täytyy valita teho ja säästöjä.

Koska Golf on urheilullisempi malli kuin säästäväinen Civic, sen muotoilu on myös hieman enemmän kallis kuin Civic. Todelliset erot voivat vaihdella mallista riippuen, mutta olet todennäköisesti löytää nahka vanteet, anna pyöriä, parempi radio, parempi jousitus, ja kuten Golf kuin Civic. Sinun olisi myös saada parempia vaihtoehtoja Golf kuin on Civic.

Yksi alue, jossa Civic voittaa yli Golf on valinnassa moottoreita. Ei siirtymä tai teho, mutta polttoainetta ne käyttävät. Kanssa Golf, saat tyypillinen kaasu- ja dieselmoottorit. Voit myös valita ne, joilla Civic, mutta sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja. Siellä 's yhteiskuntaopin, jotka käyttävät maakaasua, joka on halvempaa ja vähemmän saastuttavien polttoaineiden lähde kuin kaasua tai diesel. Myös hybridi Civic malli, joka saa huomattavasti parempi polttoaineen mittarilukema.Valitsemalla välillä Golf ja Civic tulee alas, haluatko parasta bang for your buck. Civic on halvempaa ja saa enemmän etäisyyttä jokaisen tankkausta. Mutta, se isn 't niin räikeä tai yhtä tehokas kuin kalliimpaa Golf.

Yhteenveto:

 

Golf on viistoperä, kun Civic tulee joko sedan tai coupe

Golf on suurempi teho moottoreita kuin Civic

Civic paranee polttoaineen mittarilukema kuin Golf

Golf on yleensä enemmän hyväpalkkainen tyyli kuin Civic