Ero Eclipse GST ja GSXEclipse GST vs GSX

Eclipse GST, joka tarkoittaa Grand Sport Turbo, ja GSX, joka tarkoittaa Grand Sport X, mallit ovat kaksi erittäin suosittua mallia huolimatta melko vanha. Nämä kaksi Eclipse malleille paljon kannalta muotoilu ja jopa niiden moottorit. Suurin ero Eclipse GST ja Eclipse GSX on lähetyksen asettelua. Eclipse GST on etuveto ajoneuvoa, mikä tarkoittaa, että vain pyörät edessä ajoneuvon kiihdyttää ajoneuvoa. Sen sijaan GSX on neliveto ajoneuvoa. Voima moottori GSX voidaan ohjata kaikki neljä pyörien.

AWD ajaa ajoneuvoa, kuten GSX varmasti on useita etuja verrattuna FWD ajoneuvo kuten GST. Yksi etu on kyky laittaa enemmän tehoa maahan riskin pienenemisen kanssa pyörien luistamisen joten voit kiihdyttää menemättä burnout. Toinen etu on enemmän valvontaa epäsuotuisissa olosuhteissa, kuten märällä tiellä, jyrkissä nousuissa tai muissa tapauksissa, joissa yhden tai useamman pyörän tuntuvasti alentunut pito.

GSX sen AWD ulkoasu ei ole ilman sen haittoja. Ensimmäinen haitta on lisätty paino tarvittavien komponenttien valtaan kaikki pyörät. Vaikka se vaihtelee mallista toiseen, lisäpainoa on tyypillisesti muutama sata kiloa. Lisäpainoa vaikuttaa kielteisesti polttoainetehokkuus ajoneuvon kanssa kaikki muut asiat vakiona. Toinen haitta on kasvu monimutkaisuus lähetyksen ja lisätä liikkuvia osia. Tietenkin enemmän liikkuvia osia, on lisääntynyt todennäköisyys, että osa epäonnistuu. Myös lisääntynyt ylläpitokustannuksia jokaisessa osassa kuluvat ajan myötä ja ne on vaihdettava.

Ulkoisesti, merkittävän erotuksen GST ja GSX on hieman suurempi vanteet käyttämä jälkimmäisen; GSX käyttää 17 tuuman vanteet verrattuna 16 tuuman vanteet GST.Asia valinnanvaraa GST ja GSX on pohjimmiltaan kyse, haluatko FWD tai AWD ajoneuvo.

Yhteenveto:

1. GST on FWD ajoneuvossa GSX on AWD ajoneuvo.
2. GST on kevyempi kuin GSX.
3. GST on vähemmän mekaanisia osia kuin GSX.