Ero SRAM ja SHIMANOSRAM vs SHIMANO

Polkupyörät ovat kaksi pyörillä kulkuväline, jotka ovat ihmisen powered ja ohjaavat polkimet. Ne kehitettiin alussa 19th century ja ovat nyt numero yksi kuljetusmuoto maailmassa numeroinnin kaksi kertaa niin paljon kuin autoja.

On olemassa useita erilaisia ​​polkupyöriä: hyödyllisyys polkupyörää, kilpapyöriä, retkipyörät, maastopyörät, hybridi polkupyöriä, ja BMX polkupyörää, muutamia mainitakseni. Koska on enemmän ihmisiä, jotka omistavat polkupyöriä kuin autoja, valmistajien polkupyöriä ja komponentit on suuri markkina.
Vaikka on olemassa useita polkupyörä komponenttivalmistajien, kaksi on johtanut pakkaus. Ne ovat Shimano, Incorporated ja SRAM tunnetaan monimuotoisuutta ja toimivuutta niiden tuotteita. Ne komento valtava osuus pyöräilykomponentit markkinoilla.

Shimano, Incorporated on japanilainen yritys, joka valmistaa kalastus, soutu, ja pyöräily komponentteja. Se on johtava polkupyörien osien valmistaja maailmassa tänään komentava 50 prosentin markkinaosuus.
Sen strategia sisällytetään keskitytään alemman segmentin polkupyörämarkkinoista sijaan high-end segmentin joita jotkut sen kilpailijat olivat keskittyminen. Alempi segmentti markkinoilla on isompi ja näin ollen Shimano suuren osan markkinoista. Todettuaan itse siellä, se siirtyi kohti high-end markkinoilla.

Vaikka sen kilpailijat keskittyi high-end markkinoilla ja parantamisessa ja puhdistusta vanhojen järjestelmien, Shimano keskittynyt kehittämään uusia ja parempia järjestelmiä, kun taas samaan aikaan tehdä parannuksia olemassa olevia. Se esitteli myös uutta teknologiaa. Kokeili aerodynaaminen muotoilu; keskusta-pull jarrut, ergonomiset polkimet, dual pivot jarrut, 8-9-10 taajuusmuuttaja junat, integrointi shifters ja jarruvivut, tai Shimano Total Integration (STI) ja Shimano Pedaling Dynamics joka on lukkopolkimet ja vastaavat kengät .SRAM (Scott Ray, ja Sam) Corporation, toisaalta, on amerikkalainen valmistaja polkupyörän osia ja on yksi kaksi suurta kilpailijat Shimanon polkupyörän osia markkinoilla. Se perustettiin vuonna 1987 ja esitteli Grip Shift maastopyörä vaihtamiskerralla tekniikkaa. Se hankki muut yritykset, jotka valmistavat polkupyörän osia ja joka on jo tuotelinjan tarjota asiakkailleen sijaan kehittää omaa.

Se on ollut edelläkävijä myös 1: 1 painallus suhde polkupyörän siirtämistä joka suuresti vähentynyt lian saastumisen maastopyöriä. Sen tarkka Actuation -teknologia käyttää vain yhden vivun siirtämiseksi kahden sijasta joka Shimanon Vaihdevivut tarvitsevat. Sen erittäin joustava Sedis tai Sedisport ketjut ovat myös hyvin suosittuja, ja niin on sen päällikön linkki vaihtaja vaihteella ketjuja.

Yhteenveto:

1. Shimano, Incorporated on japanilainen pyöräilykomponentit valmistaja, kun SRAM on amerikkalainen pyöräilykomponentit valmistaja.
2. Shimano on tunnettu sen uusien tuotteiden ja teknologian, kun taas SRAM hankittu jo vakiintunut yrityksille niiden nykyisten tuotteiden joten he eivät 't on tehdä omia.
3. Molemmilla on maksuja uraauurtava, kehittämiseen ja edistämiseen polkupyörätuotteet Shimanon käyttöön STI, SPD, ja useat muut innovaatiot taas SRAM liittyviä innovaatioita siirtymässä, ketjut, ja vaihdetta.