Ero merkki ja malli autonMerkki vs Malli

Tunnistamiseen tai kuvataan autoja, automerkkeihin ja malleja käytetään usein kahden kuvailevan laitteet paikantaa tai tunnistaa tietyn auton. Sekä auton 's merkki ja malli käytetään usein toistensa kanssa tai erikseen tätä toimintoa varten. On myös tapauksia, kun kaksi käytetään keskenään toistensa kanssa.

Mitä tulee markkinoille, jotkut kuluttajat ovat hyvin erityisesti automerkkeihin ja malleja. Kuitenkin joskus olemassa ihmisiä, jotka ovat enemmän erityisesti yhden näkökohdan kuin toinen. Valitessaan Erityisesti automallia, asiakas automaattisesti myös poimii merkki siitä auton.

Auto 's tehdä viittaa auton' s valmistaja tai yritykset, jotka tuotetaan auton. Kuuluisia automerkit ovat: Toyota, Volkswagen, Ford Honda, Peugeot, Hyundai-Kia, Nissan, Renault, Ferrari, Chevrolet, ja Daimler Chrysler muiden joukossa.

Automerkit ovat usein suuria, monikansallisia yrityksiä. Joissakin tapauksissa ne eroavat yhdessä tiettyyn kansallisuuteen tai alkuperämaa. Ulkomaiset autonvalmistajat usein on pääkonttori kotimaassaan, satelliitti oksat eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi Toyota ja Nissan liittyy niiden alkuperää ja pääkonttori Japanissa. Sama koskee Saksan, Ranskan, Yhdysvaltain ja muiden autonvalmistajien.

Toisaalta, automallit ovat erityisiä tuotteita. Auton malli on usein erityinen nimi, numero, tai ensimmäistä osoittamaan ero kahden malleja. Autonvalmistajat käyttävät paljon automallien (tai nimet) autonsa rivi tai sarja.

Jotkut kuuluisat automalli nimet ovat: Mustang, Pontiac, Prius, Focus, Beetle, ja monet muut. Auton nimi valitsema autonvalmistaja omaan tuotelinjan. Se on erityisen hyödyllinen, kun kaksi kilpailevaa autojen valmistajat julkaisevat identtinen tai lähes sama auton suunnittelussa.Joissakin automalleissa, vuosi sen julkaisua tai vuosimallista on myös mukana. Tätä käytetään usein erottamaan automalli toisesta auto sarjaan, koska autonvalmistajat pyrkivät vapauttamaan saman mallin kuin auton sarjan yhdellä nimellä, mutta eri valmistettu vuotta.

Sen lisäksi valitun auton nimi automallin muitakin eroja määritettäessä automalli. Yksi niistä on erityinen auton alustan tai korin. Auton runkoon on luuranko tai runkoon auton, ja joissakin automalleissa on vähäinen tai suuria eroja tähän luokkaan.

Hyvä esimerkki auton malli on viimeistelytasot. Lähtötasot ovat pohjimmiltaan 'versioita' auton. Emästä tai lähtötason auto on auto, joka on perusrakenne, jossa auton malli tai nimi on lahjoittanut. Nostamalla verhoiluun tasolla (johtuen lisäykset ja innovaatiot perusrakenne) nostavat viimeistelytasot. Korkeimman Trimmaustaso tunnetaan ylellisyyttä versio / loistoauton, ja on yhdistelmä nimet, nimikirjaimet, ja numerot (muodossa aakkosnumeerinen nimi) lisäksi auton mallin nimi osoittaa sen ominaisuuksia.

Yhdistelmä vuoden automerkki ja automalli täydentää kuvaus ja tunnistaminen nimi tietyn auton.

Yhteenveto:

1. Auto 's merkki ja malli yleensä muodostavat auton' s tunnistaminen ja nimi. Auton merkki viittaa autonvalmistaja tai yritys, joka teki auto kun auto malli tarkoittaa auton itse tuotteeseen ja sen rekisteröity tunnistusnimi. Automallit ovat tunnistettavissa ja koostuvat nimet, nimikirjaimet tai numeroita.
2. Auto 's täydellinen tunnistus tehdään vuoteen kun auto julkaistiin, automerkkeihin ja automalli.
3. automerkit ovat usein erottaa toisistaan ​​lähtömaahan. Monet autonvalmistajat ovat kansainvälisiä yrityksiä, joilla on kansainvälisillä markkinoilla. Automallien sijaan määräytyvät autonvalmistaja ja vuosi niiden vapauttamista. Tämä pätee erityisesti auton sarja, jossa autot jakavat nimi, mutta vapautuvat eri vuosina. Toinen tarkoitus nimi on erottaa auton kilpailevien autojen yhtiöt, joilla on samanlaiset mallit.