Ero nostolaitevalmistajanHoist vs Crane

Oli aika, jolloin ihminen 'elämä oli hyvin yksinkertainen, hän oli tyytyväinen asuu pienessä asunnossa tehty mitä hän voisi löytää hänen lähiympäristöstä. Sitten kun hän alkoi lisääntyä ja lisääntyä, hän tarvitsi isompi talo ja enemmän asioita .
Sitten yhden perheen yksikkö tuli paikkakunnalla uusia tarpeita ja monimutkaisempi elämäntapa. Monumentteja ja rakennukset on rakennettu ja kuljetuksen kautta mekaanisia keinoja syntyi että tarvinnut turvautua hihnapyörät, nosturit ja nostimet auttaa niiden rakentamiseen.
Jo muinaiset sivilisaatiot käyttää nostimia, jotka ovat laitteita käytetään nostamista ja laskemista kuormien kautta ketjuilla tai köysillä kiedotut hissi pyörän tai rummun, jossa taakka on kiinnitetty koukkuun. Sen käsikäyttöinen sitten, mutta tänään nostolaitteet käytetään sähköisesti ja pneumaattisesti.
Nostimet ovat monikäyttöisiä tänään on useita tyyppejä:

Sähkökäyttöinen talja, joka voi olla vaijeri tyyppiä tai ketjun tyyppi.
Rakentaminen talja joka tunnetaan myös Man-Lift tai Buck talja käyttää väliaikaisina hissin rakentamisen suuria tai korkeiden rakennusten.
Kaivoksen nosturi, jota käytetään maanalaisissa kaivoksissa nostaa ja laskea kuormia kaivoskuilun ja ulos auki.

Nosturit, toisaalta, ovat koneita, joita käytetään nostamiseen, joka voi liikkua kuormia tai materiaalien ylös, alas, sivulle, pysty- tai vaakasuunnassa. Niitä käytetään rakentamisessa, valmistus ja kuljetusalalla.
Kuten nosturi, nosturi on myös käytetty antiikin sivilisaatioiden käyttämällä työvoimaa ja vetojuhtia kuten lehmiä ja aasit. Kynnyksellä teollisen vallankumouksen, nosturit kuten tiedämme tänään kehitettiin. Tänään 's nosturit saavat virtansa höyrykoneita, polttomoottorit, sähkömoottorit, ja hydrauliset järjestelmät. Nosturit on suunniteltu pystyä nostella painoja, ja niiden on oltava tasainen tarpeeksi jottei kaadu, ja tarpeeksi vahva, jotta ei repeämä. on olemassa useita erilaisia ​​nostureita käytössä nykyään:Kattonosturia tai koukku nosturi
liikkuva nosturi
Kuormanosturien
Side nostin nosturi
Maastossa nosturi
Ajoneuvonosturi
Telaketjunosturin
Railroad nosturi
Floating crane
antenni nosturi

Nosturit käyttää yksinkertaisia ​​koneita, kuten vivun, joka toimii vaakasuoran palkin, talja joka toimittaa voiman kuormaan, ja hydraulinen sylinteri, joka liikuttaa säteen ja puomin tuottaakseen tehokkaamman ja joustava mekanismi siirtää kuormia.
Yhteenveto:

1. nosturi on laite nostamista ja laskemista kuormien kun nosturi on laite, jota käytetään kuormituksen eri suuntiin.
2. nostin on yksinkertainen laite, kun nosturi on monimutkaisempi laite.
3. nostin voi liikkua vain kuormia pystysuunnassa kun nosturi voi liikkua kuormia pysty- ja vaakasuunnassa.