Ero Civic ja EvoCivic vs Evo

Autoteollisuuden markkinoilla on nyt kyllästetty ajoneuvon merkkien Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa, siksi, että se on melko vaikea päättää, mitä ostaa. Tämä pätee erityisesti, jos se on ensimmäinen kerta ostaa auton.

On kuitenkin olemassa monia tapoja, joilla voit rajata valintoja kourallinen merkkejä ja malleja. Pohjimmiltaan, sinun täytyy perustaa oman valintansa ajo tarpeisiin, mittarilukema, budjetti ja henkilökohtainen makuun. Täällä me katsomaan miten kaksi eri mallia, kahdesta eri auto teollisuusyritysten, mitata jopa toisiaan vastaan: Honda Civic ja Mitsubishi Evo.

Ensin tuotetaan 1992 Mitsubishi Evo on korkean suorituskyvyn versio klassisesta Lancer, samasta auto valmistava yritys. Mitsubishi Evo on luokiteltu urheilu kompakti auto, vaikka urheilu ja WRC-autot Evon mallin ovat myös saatavilla.

Mitsubishi Evo tulee 4-ovinen sedan vaunut ja 5-ovi vaunun tyylejä. Se 's edessä moottori, neljä nelivetoisten autojen, joka on jo vapautettu maailmanlaajuisesti useissa versioissa, alkaen Evolution I, ja päättyen Evolution X.

Entä Honda Civic auton? Se 's oikeastaan ​​tuote Japani automerkki, Honda, joka on luokiteltu subcompact ja kompakti auto. Olipa' uudelleen auton harrastaja tai ei, sinun pitäisi jo kuullut Honda Civic, kun huomataan se on toiseksi -longest nimikyltti joka on edelleen käytössä asti. Samoin, Honda on ollut vuodesta 1940-luvun lopulla 's, joten ei ole ihme, että yksi niiden tuotteita on tullut välittömästi tunnistettavissa tuotemerkki.

Tänään, Honda Civic on pysynyt vakaana auto, että se oli, mutta 2009 malleissa annettiin hieman uudelleensuunnittelu takana ja edessä. Myös korkean teknologian ominaisuuksia lisätty, kuten Bluetooth yhteensopivuus ja digitaalinen nopeusmittari. Jos etsit ylellisyyttä, voit valita mahdollisuus ottaa nahka-kääritään ohjauspyörä oman Honda Civic LX.Perustuu ominaisuuksia verrattuna Civic ja Evo mallit kahdesta eri autonvalmistajat, se on sinun, kuluttajana, valita, mihin parhaiten sopii omaan makuun ja ajo tarpeisiin.

Yhteenveto:

1. Civic on automalli valmistama Honda, kun Evo on Mitsubishi.

2. Civic autot luokitellaan subcompacts ja tiivistetään; kun taas Evo autot ovat urheilu kompakti autoja, urheilua, ja maailma ralliauto lajikkeita.