Ero Altima ja MaximaALTIMA VS MAXIMA

Nissan Altima ja Nissan Maxima ovat tuttuja ja näkyvästi Nissan malleja. Molemmat ovat olleet valinta vaihtoehtoja autoilijoiden kiinnostuneita sedans vuodesta 1990 's (vaikkakin, teknisesti, Maxima ensimmäinen tuli näkyvyyttä 1980' s kuin Datsun 810) ja on tullut niitit omilla markkinarakoja jälkeen. Yllättäen suurin osa ei-harrastajat eivät ole tietoisia hienoisia eroja Altiman ja Maxima, koska molemmat ovat melko samankokoisiin sedans samasta yrityksestä.

Että Nissan Altima on perheen sedan että mahtuu viisi matkustajaa mukavasti. Se on hyvitetty erinomaisen hallittava ja yleistä suorituskykyä, jotka ovat sen tärkeimmät piirtää. Virta on myös yksi sen tunnusmerkeistä, kiitos vaihtoehtoja ostohetkellä. Altima ole myöskään slouch esityksen osastolla, standardin tai coupe variantti käytettävissä. Tuorein sukupolvi (neljäs, jos tarkkoja) 2007 (jossa coupe debytoi vuotta myöhemmin) on pieni ero sen edeltäjämme. On standardi 3. 5 litran, 175 hv: n moottori, mutta se voidaan vaihtoehtoisesti päivittää entistä-voimakas 3. 5-litrainen V6. Jälkimmäinen 's aggressiivisempi moottori voi saavuttaa 0-60 6 sekunnissa, varsin epätavallista perheen sedan.

Lähetys vaihtoehtoja ovat manuaalinen, kuusivaihteinen versiota tai paljon edullisemmin Portaaton vaihteisto (CVT). Preference välinen siirto vaihtoehdoista perustuvat täysin asiakkaan valinta entinen on tunnetusti vaikeaa (tai ainakin raskasta) toimimaan. Odotetusti perhe sedan, Nissan Altima antaa runsaasti tilaa keskimäärin ryhmässä, vaikka viimeisin sukupolvi on hieman pienempi kuin edeltäjänsä. Äskettäinen 2010 julkaisu sisältää päivitetty varusteet, jotka vaihtelevat iPod-portti, parempi äänijärjestelmä, ja GPRS navigointi. Polttoainetehokkuutta, altima saa 20 mailia per gallona (kaupunki, 27 valtatiet). Lisäksi Altima tarjoaa hybridimalli, joka voi saada jopa 35 mailia per gallona. Hinnoittelu Altima on noin $ 20.000 $ 30.000.

Nissan Maxima, toisaalta, on ollut sen seitsemännen sukupolven julkaistiin vuonna 2009. Alun perin merkinnällä Datsun 810, se oli jälleen puhuttu Maxima 1980-luvun alussa 's. Maxima on keskikokoinen sedan etu- neliveto joka tulee 3. 5-litran V6 kuin vakio, joka voi hyräillä virittää 290 hv. sen mukana tulee myös Portaaton vaihteisto (CVT) vakiona mallin. Maxima on suurempi sisäinen tilaa kuin Altima ja perusmalli tarjoaa perusmukavuudet ja turvallisuusominaisuudet. kuitenkin SV malleissa on enemmän ylellinen majoitus.

Riippumatta valitun mallin, on olemassa useita vaihtoehtoja viihde-, navigointi- ja turvajärjestelmät. Näistä kohokohtia ovat Bose kaiutinjärjestelmä, iPod-liitäntä, peruutuskamera, ja ääni navigointijärjestelmät. Se on myös erittäin tukeva suspension muihin verrattuna lajissaan. Polttoainetehokkuutta viimeisimmässä Maxima kellot 19 mailia per gallona (kaupunki, noin 26 valtatie matka). Standardi Maxima hintaluokassa on noin $ 30.000 $ 35,000.

Yhteenveto1.

Altima on 3. 5 litran 4-sylinterinen moottori, joka pumppaa 175 hp; Maxima 's perusmalli on 3. 5 litran V6 290 hevosta. Kuitenkin valinnan ostajan, altima voidaan varustaa jälkimmäinen myös.
2.

Altima on mahdollisuus valita joko 6 vaihteinen käsivaihteisto tai CVT; Maxima on vakiona CVT.
3.

Maxima on tilavampi ja tilava sisätilat; Altima tarjoaa hybridimalli parantaen polttoainetaloutta, vaikka perus mailia per gallona (mpg) kahdesta on hyvin vähän eroa.
4.