Ero Honda ja Yamaha perämoottoriHonda vs Yamaha perämoottori

Honda ja Yamaha perämoottorit ovat mullistaneet veneily. Vaikka Honda ja Yamaha ovat kilpailijoita perämoottorit, nämä kaksi yritystä tuottavat parhaiksi perämoottorit. Mikään muu yhtiö on valmistanut perämoottoreita voi voittaa Honda ja Yamaha perämoottorit. Vuonna perämoottorin markkinoilla, Honda ja Yamaha ovat vakiinnuttaneet edelläkävijöitä. Kuitenkin Honda ja Yamaha perämoottorit poikkeavat monin tavoin.

Verrattaessa suosio ja myynti, Yamaha on yliotteen Honda. Useimmat ihmiset ovat nähneet suosivan Yamaha perämoottori. Jotkut sanovat, että se johtuu siitä, että Yamaha on laajempi markkinointi ryhmä kuin Hondas.

Honda ja Yamaha perämoottori ovat hyvin voimakkaita ja tuottavat vaaditun lyönti. Kaikki Honda ja Yamaha perämoottori malleissa on erilaiset silmälasit. Sekä Honda ja Yamaha perämoottorit tulevat eri hevosvoimaa. Esimerkiksi Honda 2. 3 hv antaa 66 lbs työntövoiman taas Yamaha 2. 5 hv antaa 7. 8 lbs työntövoima.

Verrattaessa kiihdytystasot, Honda perämoottori kiihdyttää hitaammin kuin Yamaha perämoottori. Lisäksi Honda perämoottorit tuottavat hieman enemmän melua kuin thde Yamaha perämoottorit.

Yamaha perämoottori on erittäin mukava aisa-kahva Shifter verrattuna Honda perämoottori.

Nyt tulossa painosta kahden perämoottorit, useimmat Yamaha perämoottori mallit painavat hieman painavampi kuin useimmat Honda perämoottorin malleja. Viimeisimmässä malleissa Honda perämoottorit ovat ilmajäähdytteinen jossa uusimmat Yamaha perämoottori ovat vesijäähdytteinen.

Toinen ero kuin voidaan nähdä, että Honda perämoottori voidaan asentaa vain toiselle puolelle taas Yamaha perämoottori voidaan asentaa molemmin puolin.

Yhteenveto1. Verrattaessa suosio ja myynti, Yamaha on yliotteen Honda.

2. Sekä Honda ja Yamaha perämoottorit tulevat eri hevosvoimaa.

3. Verrattaessa kiihdytystasot, Honda perämoottori kiihdyttää hitaammin kuin Yamaha perämoottori.

4. Yamaha perämoottori on erittäin mukava aisa-kahva Shifter verrattuna Honda perämoottori.

5. Honda perämoottorit tuottavat hieman enemmän melua kuin thde Yamaha perämoottorit.

6. uusimmat mallit, Honda perämoottorit ovat ilmajäähdytteinen jossa uusimmat Yamaha perämoottori ovat vesijäähdytteinen.

7. Useimmat Yamaha perämoottori mallit painavat hieman painavampi kuin useimmat Honda perämoottorin malleja.