Ero Honda Accord ja Lexus ES 350Honda Accord vs. Lexus ES 350

Meillä kurkistaa Toyota 's ylellisyyttä auto tuotemerkin, Lexus, ja sen lähtötasona sedan, ES 350, ja yhdistää sitä vastaan ​​kilpailevia yritys, Honda, ja sen Accord LX, onko jokin näistä autoista ovat hyviä tai käytännössä riitä, omistaa vanavedessä viimeaikainen taloudellinen krapula.

Aloitamme suositun Honda Accord LX, joka on 2. 4L inline-4 moottori, pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona kaupungin ja valtatie ajo, ja on riittävä hevosvoimaa (177), saavutettavissa klo 6,500rpm. Yhtiö 's ovh tätä mallia varten alkaa $ 21.765.

Lexus ES 350, joka itse asiassa kuuluu autoteollisuuden ylellisyyttä osiossa alkaa $ 34.800, ja tämä hinta on vakio 3. 5-litran V6, joka saavuttaa 22-mpg sekä kaupunki- ja maantieajossa. A 6-vaihteinen automaattivaihteisto kanssa ylikierroksilla on kiinnitetty moottoriin, ja on kyky saavuttaa 272 huutamassa hevosia 6200rpm, ja toimittaa ne etupyöriin.

Nyt molemmat näistä autoista tarjoavat 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut vakiona turvallisuusominaisuus. Suhteen massassa Accord LX tulee ulos hieman trimmeri 3230 lbs., Verrattuna Lexus, joka painaa 3605lbs. Accord 'painon tukevat 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 Kitkarenkaat, kun taas Lexus ES350 on 215/55 spec renkaat 17 tuuman vanteet.On muistettava kuitenkin, että Lexus ES on saatavilla vain yksi leikata, mikä tietenkin on 350. Tämä ylellinen sedan on seuraavat mukavuudet mitä uskaltaisi 't löytää vakiolaitteeksi pohja Accord LX a moonroof, avaimeton aloittaa, teho etuistuimet, teleskooppi ohjauspyörä, dual-zone automaattinen ilmastointilaite, in-viiva CD-vaihtajan, ja kaunis puinen kiinteyttää. heitetty, on ajonvakautusjärjestelmä ja valikoima turvatyynyt ilman lisämaksua.

Mitä Honda Accord, asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.