Ero Tasaus ja tasapainotus Tasaus vs tasapainotus

Vahinkoja sattuu ja joskus he tekevät, koska ihmisen 's huolimattomuus. Ajettaessa ajoneuvoa, täytyy varmistaa, että auto on tip top kunnossa, tarkistamalla kaikki, jotka saattavat aiheuttaa toimintahäiriöitä. Auton' s renkaat ovat erittäin tärkeitä ja olisi kiinnitettävä asianmukaista huomiota ja hoitoa, koska ne ovat Usein laiminlyödään.

Tasaus ja tasapainottaa auton 's renkaat on erittäin tärkeää, varsinkin jos saat uusia. Olemme aina olettaa, että pyörät ja renkaat tehdään täydellinen mittauksia, mutta on monia väärinkäytöksiä, jotka voivat tehdä niistä epäsymmetrinen tai vinossa.

Tasapainottaminen renkaat jälkeen asettamalla ne pyöriin vaikuttavat siihen, miten he hoitavat sekä niiden kulumista. Tämä olisi tehtävä aina, kun rengas poistetaan ja korvataan toisella pyörän.

Jos autoa ei ole kohdistettu oikein tai jos on rikki hihnoja renkaassa ja mudan vanteet, renkaiden voi tulla epätasapainoinen. Voit tunnistaa tarkistamalla, jos renkaat ovat kuluneet epätasaisesti tai jos on kiinteä sen keskellä.

Epätasapainossa renkaat voivat aiheuttaa auton värähtelemään joka ei tunnu, kun ajoneuvon liikkuessa hitaasti mutta siitä tulee hyvin havaittavissa, kun auton voittoja nopeutta ja voivat tehdä matkustajat epämiellyttävä ja vaarallinen.Kun näin tapahtuu, ota ajoneuvo auton liikkeen niin, että se voidaan korjata kokeneet mekaniikka. Ongelman ratkaiseminen aikaisemmin voi helpottaa korjata.

Kohdistus voidaan tehdä vain silloin, kun jousitus komponentit kuluvat ja jos renkaat tehdään äkillinen vaikutus, törmäämättä esineisiin tai kuoppia, tai jos on epätasaista renkaan kulumista. Epätasainen renkaiden kuluminen voi tehdä niistä kohdata hieman erilainen kuin muut renkaat, jolloin auto on vaikeampi käsitellä.

Asia, että huomaat, kun autosi ei ole kohdistettu oikein on, että se vetää auton suuntaan tai toiseen. Korjaaminen tämä tekee autosta tai ajoneuvon seurata suoralla radalla. Tämä on asetettava välittömästi, koska se saattaa johtua kuluneet osat ja voi aiheuttaa onnettomuuden.

Yhteenveto
1. tasapainottaminen tehdään yleensä silloin, kun renkaat on asennettu autoon, kun kohdistus tehdään, kun on epätasaista renkaan kulumista ja jousitus komponentit ja muut osat ovat jo kuluneet.
2. tasapainottaminen tarvitaan, kun on rikki hihnoja ja mudan vanteen, kun kohdistus on tarpeen, kun auto on mennyt yli kuoppia tai on törmännyt jotain tai kun ohjauksen ja pyöräntuennan osat ovat kuluneet.
3. Epäsymmetrinen renkaat voivat aiheuttaa auton värähtelemään epämiellyttävän, kun taas vinossa autonrenkaista voi aiheuttaa auton vetämään yhteen suuntaan, riippuen siitä, kummalla puolella kuluneet rengas sijaitsee.
4. Ongelmia tasapainottaminen renkaiden voi tehdä ratsastaa epämiellyttävä, kun taas ongelmia kohdistus voivat aiheuttaa enemmän vakavia vaikeuksia ja onnettomuuksia.