Ero LT ja P RenkaatLT vs P Renkaat

Renkaat kuorma-autojen ja henkilöautojen ajoneuvot ovat erilaisia. Renkaat eroavat kooltaan ja ilmanpaine. No, jotta erotella kuorma ja matkustajien ajoneuvon renkaat, kirjaimet LT ja P on sijoitettu eteen rengaskoko.

Jos haluat kuljettaa raskaampia kuormia, tai halua ajaa ankara teillä, niin paras renkaat ovat LT renkaat, koska ne ovat kovempia teillä kuin P renkaita. Jos haluat vain ratsastaa valtateillä, ja jos ei ole paljon vetää tai kuljettaa, niin P tyyppi on paras valinta.

P renkaat viittaavat Henkilöautojen renkaat ja LT viittaa Kevyt kuorma renkaat. Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan havaita kahden tyyppisiä renkaita on, että LT renkaat eivät ole niin joustavia kuin P renkaita.

Kun vertaillaan niiden kestävyys, LT renkaat ovat kestävämpiä kuin P-tyypin renkaita. Lisäksi LT renkaat ovat vahvempia verrattuna P tyyppejä. LT renkaat ratsastaa karkeampi kuin P renkaita, joka ratsastaa pehmeämpi teillä.

Toinen ero, joka voidaan nähdä kahden erityyppisen, on että Kevyt kuorma renkaat tulevat mahdollisimman inflaatiota. Toisin kuin Henkilöautojen renkaat, Light Truck niitä käytetään kuljettamaan useampaa kuormia. LT renkaissa on kuormitusalueella 10 kerroksen, kun taas P renkaissa on vain 4 ply kuormitusalueella.

Kevyt Kuorma-auton renkaat on valmistettu aggressiivisempi askelmia kuin matkustaja renkaiden. LT renkaat antaa vakaampi tunne teillä.

Yhteenveto:

1. P renkaat viittaavat Henkilöautojen renkaat ja LT viittaa Kevyt kuorma renkaat.2. LT renkaat eivät ole niin joustavia kuin P renkaita.

3. LT renkaat ratsastaa karkeampi kuin P renkaita, joka ratsastaa pehmeämpi teillä.

4. Kevyt kuorma renkaat ovat vahvempia verrattuna matkustaja tyyppejä.

5. Toisin kuin Henkilöautojen renkaat, Light Kuorma-auton renkaat tulevat mahdollisimman inflaatiota.

6. Kevyt kuorma renkaiden kuormitusalueella 10 kerroksen, kun taas Henkilöautojen renkaat on vain 4 ply kuormitusalueella.

7. LT renkaat on valmistettu aggressiivisempi askelmia kuin P-tyypin renkaita.