Ero Rahti ja CargoFreight vs Cargo

Tavarat ovat usein tuoda tai viedä. Tavarat kuljetetaan paikkoja valtavia määriä kautta kontteja. Nämä säiliöt voidaan kuljettaa kuorma-autot, junat, lentokoneet ja laivoissa. 'Cargo' ja 'rahdin' ovat termejä, jotka liittyvät yleensä kuljettaa tavaroita. Monta kertaa nämä termit keskenään, koska ihmiset yleensä hämmentyä määritettäessä on joka näiden kahden asian välillä. On parasta määritellä ja erottaa nämä kaksi termiä poistamaan sekaannusta. Suurin ero näiden ehtojen on ajoneuvoa käytetään tavaroiden kuljetuksesta.

Termi 'GP' käytetään silloin, kun volyymi tavarat lastataan puoliperävaunu kuorma-auton tai puoliperävaunun junassa. Tämä on tärkein syy, miksi on olemassa rahti kuorma ja tavarajuna. 'Rahti' on myös termi, jota käytetään maksamiseen, kun tietyt tavarat kuljetetaan. Kuitenkin rahti voi tarkoittaa myös rahtia kuljetetaan kautta kuorma-auto, juna, lentokone, ja laiva. Mutta posti voi 't katsoa rahtia. Freight voi viitata monia asioita. Se voi tarkoittaa tuotteen, kauppatavara, maksettavaa tai rahaa veloitetaan. Useimmat rahtia kuljetetaan voidaan nimitystä rahti.

'Cargo,' Toisaalta, käytetään yleensä silloin, kun tavara kuljetetaan lentokoneella tai laivalla. Tämä on tärkein syy, miksi on olemassa rahtilaivoja ja lastin lentokoneita. Mail voidaan kutsua myös lastin. Termi 'lasti' käytetään nimenomaan vain tavarat; se ei tarkoita maksun tai rahaa veloitetaan kuljetukseen. Tämä tarkoittaa mitä tahansa tuotetta, joka kuljetetaan aina kutsutaan lastin. Kontit ovat yleensä käytetään tavaroiden kuljettamisesta kutsutaan lastin.

Rahti ja rahti on paljon yhteistä. Ne ovat termejä käytetään tavaroiden kuljetukseen. Kuitenkin, niillä on myös huomattavia eroja. Niiden väliset erot ovat veturin kuljettamiseen käytettävien. Myös rahti voidaan käyttää termiä maksamista varten kuljetuksen.

YHTEENVETO:1. Vaikka molemmilla on sama tarkoitus kuljettamaan 'rahdin' tarkoittaa tavaroita siirretään kuorma-junissa taas 'lasti' viittaa lentokoneiden ja laivojen.

2. Rahti on myös kutsutaan palkkiota tai korvausta kauppatavaraa kuljetetaan samalla 'lasti' viittaa tavaroiden tai tuotteiden ja mitään muuta. Cargo ei tarkoita rahaa veloitetaan kuljetukseen.

3. Vain posti, jota kuljetetaan kuorma, junat, lentokoneet ja laivat on ainoa asia, joka voidaan kutsua rahtia. Tämä tarkoittaa posti kutsutaan lasteja.

4. Koska lastin yleensä kuljetetaan lentokoneella ja alukset, on olemassa sellaisia ​​asioita kuten lastin lentokoneita ja rahtialuksia. Toisaalta, rahti kuljetetaan kuorma ja junissa, siksi termi rahti kuorma ja tavarajunia.