Ero Fordin Taurus SE ja Taurus SESFord Taurus SE vs Taurus SES

Ford Taurus on sedan, joka on ollut tuotannossa jo lähes kolme vuosikymmentä. Se on käynyt läpi useita muutoksia ja malleja. Kaksi sanoi mallit ovat Taurus SE ja Taurus SES. Suurin ero Taurus SE ja SES on kantaansa verhoiluun mittakaavassa. Taurus SE pidettiin keskitason tarjoaa Taurus SES yläpuolella se seuraavaksi verhoiluun tasolla.

Käytin sanaa 'oli', koska tämä ei ole enää kyse. Sekä SE ja SES otettiin käyttöön vuonna 2000, neljännen sukupolven ajoneuvon, lisätä vaihtoehtoja Taurus line-up. Tämä jatkui vuoteen 2005, jolloin Fordin päätti pudottaa SES linja sekä yksi muu. SE jatkui 3 vuotta, mutta myös lopulta laski vuonna 2008.

Kun taas kaksi olemassa, erilaisia ​​pieniä eroja Taurus SE ja SES olemassa. Vaikka todelliset erot voivat vaihdella vuodesta toiseen, se on SES että sai parempia ominaisuuksia vastaamaan asianmukaisesti korkeampi hinta. Jotkut palkkio vaihtoehtoja SE otettiin myös vakiona SES, ja jotkut vaihtoehtoja SES ei ollut saatavilla SE.

Mutta merkittävin vaihtoehto, että voit vain saada SES on Duratec 30 V6. Vaikka se on sama siirtymä kuin Vulcan V6 että saisit SE, se tuottaa 45 enemmän hevosvoimaa yhteensä 200. Se tuottaa myös paljon enemmän vääntöä lisäämiseksi kiihtyvyyden.Jos ostat Taures SES kuin varastossa, niin erot sen ja Taurus SE ovat melko vähäisiä; vain muutamia koristeita ja pieniä toimintoja. Todellinen syy saada Taurus SES on niin, että voit päivittää Duratec 30 moottoria. Tämä antaa sinulle urheilullisen suorituskyvyn maksamatta erittäin kova hinta, että muissa malleissa on.

Yhteenveto:

Taurus SES on korkeampi viimeistelytasoa kuin Taurus SE

Taurus SES on keskeytetty vuodesta 2004, kun taas Härkä SE on edelleen tuotannossa