Ero Cedar ja Spruce Cedar vs Spruce

Pinaceae tai mänty perhe puita on suuri ja monipuolinen puun perheen yli 250 lajia, jotka voivat kasvaa jopa 100 metriä pitkä. Se sisältää kaupallisesti suosittu suortuva kuten kuuset, hemlocks, lehtikuusi, männyt, setripuita ja kuusia.
Cedar on kotoisin vuoristossa Himalajan ja Välimeren alueella. Ne voivat kasvaa jopa 60 metriä pitkä ja on mausteinen tuoksuva puu. Puu on myös paksu kuori ja laaja oksat saniainen kaltaiset lehdet ovat vihreitä.
Cedar on nämä luokitukset:

deodar setri
Libanonin tai Turkin Cedar
Kypros setri

Atlas setriCedar puut ovat koristekasvien mutta niillä on myös muita käyttötarkoituksia. Cedar puu soveltuu sekä ulko- ja sisäilman huonekalut. Sitä käytetään myös rakennusmateriaalina ja vuorauksena arkkujen ja komerot koska sen tuoksu toimii hyttyskarkotetta.
Tämä sama tuoksu annetaan pois öljystä, että Cedar puu tuottaa tekemällä siitä valmistetut tuotteet rappeutuminen ja mätänemään kestävä. Se on kestävä, vakaa, ja on kevyt ja viileä. Cedar puu voi myös imeä kosteutta ja hajun, joten se sopii kenkä puita.
Cedar öljy on anti-seborrhoeic, antiseptinen, sienilääkkeiden, tonic, hyönteismyrkky, rauhoittava ja yskänlääke ominaisuuksia. Sitä käytetään hoitoon ekseema, hilse, akne, ja kutinaa.
Kuusi on puu, joka on kotoisin lauhkean ja taigan alueilla. Ne voivat myös kasvaa jopa 60 metriä pitkä ja on neulamaisia ​​lehdet mutta ovat whorled oksia. On noin 35 lajia kuusen ja niillä on useita käyttötarkoituksia.
Yksi sen tärkeimmistä käyttötarkoituksiin kuin paperia. Sen pitkät kuidut soveltuvat tekemiseen vahvaa paperia. Rakennusmateriaalina, kuusesta on tehty osaksi laatikko, puinen ilma, ja sävy puun soittimia kuten kitaroita, viulua, selloa, ja kaikupohjan pianolle.
Kirjautumisen jälkeen, se on altis rappeutuminen ja sopii vain sisäkäyttöön. Se on syötävä, vaikka, ja sen öljy voidaan tehdä kuusen olutta; neuloja voidaan tehdä teetä ja kuusen kärki siirappi, ja sen mahla voidaan tehdä ikenet.
Kuten setri, kuusta on suosittu koristepuu. Sen juuret voidaan kutoa koreja ja käytetään ommella paloja tuohi joita käytetään kanootteja.

Yhteenveto:

1. Cedar on puu, joka on kotoisin Himalajan ja Välimeren kuusta on puu, joka on kotoisin lauhkean ja taigan alueilla.
2. Setripuuta on reikiintymistä ja lahoa kestävä, kun taas kuusen ei ole tätä ominaisuutta.
3. Setripuuta soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön kuusta soveltuu vain sisäkäyttöön.
4. Cedar on erillinen tuoksu, joka toimii hyönteiskarkotteella kuusta ei.
Kuusi on syötävä, ja osat puu voidaan valmistaa teetä, olutta, siirappi, ja purukumi vaikka Cedar ei voi syödä.