Ero siemenet ja taimetSiemenet vs Taimet

Jos olet ihastunut puutarhanhoito, ehkä jo tietää paljon siemeniä ja taimia. Mutta niille, jotka ovat uusia tätä puhetta, he usein käsitellä kahta kuin yksi ja sama.

Siemenet ja taimet ovat keskenään erilaisia. Yksinkertaisesti sanottuna, siemen on siemen '' pieni alkion kasvi, joka on kapseloitu vaipan kutsutaan siemenkuoren. Mikä 's sisällä voi myös olla joitakin varastoida ruokaa. Siemenet todellisuudessa ovat lopputulos on kypsytetty ovule siementen laakerin kasvien (paljasiemeniset) ja kukkivat kasvit (koppisiemenisten), jotka seuraavat vuorovaikutusprosessia. Toisaalta, taimi on myös siemen mutta juuri itäneet. siksi on vauva tai lapsen kasvi.

Tärkein kysymys näiden kahden välillä on, mitä käyttää kasvis puutarhanhoito. Jotkut sanovat käyttäen siemenet ovat parhaita, kun taas toiset väittävät, että taimet ovat paljon parempia. No, molemmilla on etunsa ja haittansa, ja käyttö jommankumman riippuu tilanteesta tai tarvetta. Jos olet tekemisissä kasveja, jotka ovat pitkillä kasvukausilla voit käyttää siemeniä, jos olet lämpimämmässä ilmastossa alueilla. Mutta jos olet nopeasti muuttuvassa lämmin kylmä ilmasto alueilla niin se voi olla parasta käyttää taimia saman kasvin.

On monia tekniikoita istutus siemeniä. Nämä menetelmät vaihtelevat riippuen siitä, minkälainen siementen te 'd kuin kasvaa. Jotkut siemenet tarvitsee vain sijoittaa pinnalle oman siemenen lisääviä mix taas muut siemenet on haudattu hieman syvemmälle. Taimet yleensä istutetaan siten, kunhan kasvi on eräänlainen että elinsiirrot hyvin sitten mennä taimet eikä siemeniä.

Yleensä suurin osa siementen kasvis tai hedelmä gardening kasvaa hitaammin verrattuna taimet. Useimmat taimet itää 2 viikkoa tai vähemmän. Tähän samaan aikaan, ne ovat jo levinneet hieman tukevasti maassa. Heille 2-3 viikkoa tekisi taimi näyttää tavalliset taimiin. Huomioi, on olemassa joitakin vihanneksia, joiden itävyys on hitaampaa kuin useimmat kasvit joten vaikka et istuttaa taimia te ei pitäisi 't odottaa niiden kypsyä pian. Tämän vuoksi luonnon, siemenet ovat usein paljon halvempaa verrattuna ostaa taimia jo on myös vähäistä juuret ja ennenaikaista varret.Valinnassa tuote käyttää oman puutarhan on oikeastaan ​​kyse henkilökohtaisista mieltymyksistä, tietoa laitteiston 's kasvukauden ja myös kiireellisyydestä oman sadon' 'kuin jos haluat saada oman hedelmiä tai vihanneksia paljon nopeammin vai ei .

1. Siemenet ovat siemenet (kapseloitu alkion kasveja), kun taimet ovat siemeniä, jotka ovat juuri itäneet.

2. Siemenet yleensä kasvaa paljon hitaammin kuin taimia.