Ero alas ja alas AlternativeAlas vs Down Alternative

Siellä 's suuri ero makaamaan tyyny ja ilman sitä. On' s vielä suurempi ero, kun yksi käyttää lohduttaja on kylmä yö vai ei. Ne vaikuttavat siihen, kuinka hyvin henkilö lepää rankan päivän 'työstä.

Ennen, vain rikkaat Aasian miehet käyttää tyynyt, mutta kynnyksellä teollisen vallankumouksen Euroopassa, se tuli hyvin laajalti käytetty. Vaikka muinoin Kiinan tyynyt tehtiin kiviä, puuta, metallia tai posliini, tänään se on tehty kankaasta täynnä vaahtoa, lateksi, höyhenet, alas, ja alas vaihtoehto.

Down on kerros hienoa höyheniä, joita löytyy alla lintu 's uloin höyheniä. Ne tarjoavat eristyksen lintujen ja käyttävät vanha mies uskonnollisissa seremonioissa ja symboleina. Nykyään sitä käytetään eristeenä ja pehmusteet vuodevaatteet, takkeja, tyynyt ja makuupussit.

Se vangitsee pieniä ilmataskuja, jotka toimivat lämpöesteen. Vaikka luonnollinen alas otettu linnuista on pehmeä ja lämmin, jotkut ihmiset ovat allergisia niin alas vaihtoehtoja kehitettiin täyttämään tätä tarvetta. Koska ne on valmistettu eri materiaaleista, niiden erot ovat monet. Tuotteita täynnä todellisia alas ovat raskaampia verrattuna niihin täynnä vaihtoehtoisia alas. Ihmiset useimmiten haluavat raskas peitot, jotta he haluavat käyttää tuotteita täynnä todellinen alas, koska alas vaihtoehto voidaan tehdä materiaaleista, jotka ulottuvat lampaanvillaan silkki ja synteettiset materiaalit, jotka ovat hyvin kevyitä.

Synteettiset alas voidaan valmistaa muistuttamaan todellista alas joka on selvä ominaisuus ja laatu. Jotkut ovat jopa tehneet paremmin. Ja toisin kuin todellinen alas, mikä voi aiheuttaa allergisia reaktioita, alas vaihtoehdot ovat enimmäkseen allergiselle. Se kaikki tulee alas oikeiden materiaali valittaessa alas vaihtoehto.Se 's ei vain villa ja silkki, joita käytetään luonnollisina alas vaihtoehtoja, mutta myös puuvilla. Ne on helppo ylläpitää, mutta eivät ole niin raskas kuin alas. Yleisimmin käytetty ja ehkä halvempaa valinta ovat synteettisiä alas vaihtoehtoja.
Real alas voidaan edelleen käyttää allergikoille kunhan alas puhdistetaan ja tuote on valmistettu, jotta alas ei paeta. Down vaihtoehdot voivat myös saada tartunnan pölypunkit ja pöly, mutta on olemassa tuotteita, jotka tulevat erityisen pölyn valvontaa.

Yhteenveto:

1. Down on kerros hienoa, pehmeää höyheniä alla lintu 's ulko höyhenet kun alas vaihtoehto voi olla luonnollinen, kuten villaa, silkkiä, ja puuvilla, tai synteettisiä.
2. Down on edullisin käyttäjille, koska se on raskasta, kun alas vaihtoehto on kevyt.
3. Down on erillinen laatu ja rakenne, joka tekee siitä hyvä eriste taas alas vaihtoehtoja voidaan tehdä muistuttamaan siitä, mutta silti jotkut eivät vain ole niin hyvä kuin todellinen alas.
4. Down on kalliimpaa kuin alas vaihtoehtoja.
5. Real alas aiheuttaa allergisia reaktioita joillekin ihmisille kun alas vaihtoehto ei siksi ne käsitellään erityisiä pölyn valvontaa.