Ero Alabaster ja marmoriAlabaster vs Marble

Alabaster ja marmori käytetään yleisesti koriste toimii. Nämä kaksi käytetään pääasiassa tehdä veistokset ja käyttää rakennuksissa.
Täällä Katsokaamme mitä Alabaster ja marmori on. Ensinnäkin voimme aloittaa kanssa Alabaster, joka on laajalti käytetty koriste patsaat, koristeet ja veistämällä. Sen lisäksi, että veistoksia ja muita koriste asioita, Alabaster on nyt käytetty romanttinen tapa kuvata asioita, jotka ovat valkoisia.
Alabaster, joka on laajalti käytetty vuosisatojen viittaa kahdenlaisia ​​kalsiumia. Vuonna muinoin, kalsiitti Alabaster muodostuu kalsiumkarbonaattia käytettiin laajalti. Egypti oli tärkein keskus Alabasteri muinoin. Nykyaikana, kipsin alabaster muodostuu kalsiumsulfaattia on edullinen. Vaikka Alabaster esiintyy pääasiassa valkoinen väri, se tulee myös eri värejä, kuten vaalean ruskea ja punertava. Toinen piirre Alabaster on, että se on hieman läpikuultavaa.
Nyt Katsokaamme marmoria. Se on eräänlaista Metamorfinen kallio, joka on ominaista joukko väri johtuu läsnäolo epäpuhtauksia. Toisin kuin Alabaster, marmori voidaan kiillottaa voimakkaasti. Vaikka paljon metamorfiset kivet kuten graniitti kutsutaan kuten marmori, todellinen marmori on valmistettu kalkkikiveä. Todellinen marmori ei sisällä mitään epäpuhtauksia. Marmori tulee myös harmaa, vihreä, musta, pinkki ja vihreä väri.
Alabaster on sana, joka on johdettu Vanha ranskalainen alabastre, joka oli peräisin latina alabasteri ja gree alabastros. Marmori on sana, joka on johdettu kreikan m ?? rmaron.
Yhteenveto1. Alabaster, joka on laajalti käytetty vuosisatojen viittaa kahdenlaisia ​​kalsiumia. Vuonna muinoin, kalsiitti Alabaster muodostuu kalsiumkarbonaattia käytettiin laajalti. Egypti oli tärkein keskus Alabasteri muinoin. Nykyaikana, kipsin alabaster muodostuu kalsiumsulfaattia on edullinen.
2. Marble on eräänlaista Metamorfinen kallio, joka on ominaista joukko väri johtuu läsnäolo epäpuhtauksia.
3. Toisin kuin Alabaster, marmori voidaan kiillottaa voimakkaasti. Vaikka Alabaster esiintyy pääasiassa valkoinen väri, se tulee myös eri värejä, kuten vaalean ruskea ja punertava. Marmori on valkoinen, harmaa, vihreä, musta, pinkki ja vihreä väri.
4. Toinen piirre Alabaster on, että se on hieman läpikuultavaa.