Ero Sementti ja laastiSementti vs Laasti

Ero sementti ja laasti on, että sementti on sideaine, kun taas laasti on tuote koostuu sementistä, hiekasta ja lime. Molemmat aineet ovat eri tarkoituksiin, kuten sementti aktivoidaan vedellä ja muodostaa sidoksen muiden elementtien muodostamaan yksi kiinteä esine, kun taas laasti on käyttökelpoinen tilalla tiiliä tai kiveä yhteen, ja voi seistä yksin kuin betoni. Sementti on aine, jota käytetään tekemään laastin laastin ja betonin jne.

On olemassa erilaisia ​​käyttötarkoituksia kunkin laastin, laasti tai betoni, sementtiä, kuten laasti voi täyttää aukot laattojen, mutta jos liitokset lohkoissa on puuttuvat palaset, tarvitset laasti. Sementti on monenlaisia ​​itse, kuten Portland, valkoinen tai Muuraussementti. Portlandsementti käytetään rakenteellisissa sovellutuksissa muodostaa objektin. Laasti, koska se voi sisältää joko portlandsementtiä kalkilla tai muuraus sementti, kalkki ja hiekka, kokoaa muurauskivi osaksi rakennejärjestelmiä. Sekoitussuhde sementin ja muiden ainesosien määrää puristus- ja tartuntalujuus, mukaan lukien absorption potentiaalin.

Laasti sisältää liimaus parantajina täyttämiseen käytettävän välien kivi, tiili tai betonielementeistä aikana rakennuksen. Sitä käytetään myös korjaamiseen ja kunnostamiseen tarkoituksiin. Laasti levitetään paksu tahna, ja se asettaa kovia lyhyen ajan kuluttua luoda tiivistyksen kivien tai tiilien estämään ilman ja kosteuden pääsyn rakenteeseen. Laasti on kyky sitoutua yhteisiä vahvistuksia, jne, että tiiliä. Se auttaa tekemään esteettisesti miellyttävä ja rakenteellisesti terve rakennus. Ensimmäinen ihmisen tekemät laasti rakentaminen oli mutaa ja savea, lukuun ottamatta muinaiset egyptiläiset, jotka käyttivät kalkkikivi tiiliä. Laasti on yleisesti käytössä nykyään, ja saatavilla eri tyyppejä; kuten Portland laasti, joka on valmistettu Portland-sementtiä, hiekkaa ja vettä. Toinen tyyppi on nimeltään kalkkilaasti, joka mahdollistaa kosteuden liikkua vapaasti, ja haihduta pinnasta. Laasti on pitkäikäinen ilman tarvetta jatkuvasti korjauksia. Sementti kalkilla ja hiekalla kutsutaan laasti; sementti hiekalla on sementtiä.

Yhteenveto:

1. Sementti on sideaineen muodostamiseksi laasti, betoni ja laasti.2. Laasti valmistetaan lisäämällä vettä, hiekkaa ja kalkkia sementin.

3. Laasti käytetään yleisesti arkistoidaan välit tiiliä ja kiviä, jotta kosteutta ei vuotaa.

4. Sementti on monenlaisia, kuten Portland, tasoitelaastit jne