Ero Betoni ja PaversBetonin vs Pavers

Ero betonin ja levittäjät on, että betoni on rakennusmateriaali taas levittäjät ovat tiili tai valettuina kappaleina betonia. Molemmat materiaalit käytetään ulkoa viherrakentamiseen.

Päällystys on lukittu tai sopimaan yhteen tiiviisti taas betoni koostuu sementistä, soraa ja vesi jne. Että kovettuu sileä kestävä pehmuste kaadettaessa pinnalle. Vertailu pitkäikäisyys ja muunneltavuus auttaa päättää, mikä on parempi kuin muut.

Jos vertaamme betonin kanssa levittäjät pohjalta pitkäikäisyys ja kestävyys sitten betonia voittoa. Päällystys ovat mukautuvia ja joustavia kuin betoni. Jos me tuomme koneet ja betonia vertailun helppous ja mukavuus asentamisesta kuin koneet ovat voittajia. Päällystys on helppo siirtää tai vaihtaa verrattuna betoniin. Valmistelu maa on paljon helpompaa kuin betonilla.

Betoni vie vähemmän aikaa kuin keskimäärin päällystys kestää laskeutua ja asennetaan. Betoni polku tarvitsee suuren purku tapauksessa korjauksia tai muutoksia. Saatat myös valmistella ja kaada betoniseoksen uudestaan. Vaikka reitin tehty päällystys kestää kauan asentaa, ne voidaan korvata tai siirtää helpommin. Se on myös helpompi vaihtaa hajallaan koneet tarvittaessa. Jos haluat uudelleensuunnittelun polku tai koristella niitä varten ensi kaudella se on syytä korvata muutamia valikoituja koneet. On varmasti ole näkyviä rajoja, kun haluat laajentaa tai supistaa reitin.

On olemassa viisi eri käytettävän betonin kävelee, terasseille tai ajotiet jne taas on kolme perustyyppiä kivi tai tiili flatwork antaa levittäjät maisemointi ajoväyliä jne Betoni voidaan petsattuihin ja koneet tulevat monenlaisia ​​värejä, kuvioita ja muotoja. Betoni voidaan kaivertaa, veistetty tai merkitään ja koneet voidaan sinetöidä. Leimattu betoni on kallista taas koneet ovat melko halpoja. Betoni on vaikeaa ja täytyy asentaa valmis maahan avulla asiantuntijat taas koneet on helpompi asentaa tee-se-itse pohjalta. Pavers verrattuna betoni ovat ystävällisesti korjata ja modifioitu helposti kuin DIY työtä, kun tarvitaan.

Pavers ovat hyviä märkä, sammaleinen tai varjoisia alueita, ja jos ne on asennettu oikein ne kestävät lunta ja anna veden tunkeutumaan niiden läpi vahingoittumatta. Betoni mahtuu paremmin ja vastustamaan lapioi, jäädytys ja sulatus, mutta voi haljeta.Yhteenveto:

1. Betoni reitit ovat kalliita ja saattavat halkeilla kanssa ajan myötä.

2. Päällystys reitit ovat halpoja, mutta jos sitä ei ole asennettu oikein voi hajoittaa.

3. Betoni voi värittää, värjätään ja sinetöity.

4. Pavers tulevat eri varjossa, muotoja ja kuvioita.