Ero Unit ja huoneistoYksikkö vs asunnot

Kiinteistö voi olla kallista. Useimmat meistä, erityisesti niille, jotka ovat alkaneet elämän sellaisenaan tai jotka perustavat perheen, Don 't on taloudelliset valmiudet rakentaa oma koti. Joko elää edelleen meidän vanhempien' talon tai löytää jokin muu paikka elää in: ehkä asunnon tai yksikkö.

Nämä asunnot vuokrataan ihmisille, jotka etsivät paikka asua. Ne voivat olla joko iso tai pieni, rakennukseen tai rakennetaan yksittäin. Niiden ominaisuudet ja kustannukset vaihtelevat ja voit valita heistä, mitä on parempi tarpeisiisi.

yksikkö
Yksikkö on mitta kotelon, joka vastaa oleskelutiloihin kotitalouden. Se viittaa kodin, joka on osa ryhmää asuntojen. Yksikkö on itsenäinen Sarja huoneita, jotka voidaan kiinnittää tai irrottaa useiden muiden tällaisten asuntojen.

Se voi olla yksiö tai bedsitter joka taloa yksi tai useampia ihmisiä. Termi 'yksikkö' on lähes aina synonyymi asunto, asuntoja, tai asuntoyhtiöitä jotka vuokrataan yksityishenkilöille. Se on yleensä käytetään kuvaamaan tiettyä rakennuksen.

Yksikkö voi myös olla pieni talo, joka on liitetty vastaavien talojen sijaitsevat lohkossa. He saattavat muistuttaa hotellihuoneita on yhteinen pysäköintialue ja jäteastiat. Ne ovat pienempiä kuin vapaasti seisova taloa, ja useimmissa on kaksi makuuhuonetta.Huoneisto
Asunto on itsenäinen kotelo, joka sijaitsee rakennuksessa. Kerrostalossa, kerrostalon tai kartano lohko voi olla useita asunto yksiköitä. On olemassa kahdenlaisia ​​asuntojen hallintaoikeus: ne, jotka omistaa ja matkustajien ja ne, jotka on vuokrattu.

Asuntoja, jotka ovat nimeltään 'asuntoja' Yhdysvalloissa kutsutaan 'asuntoja' muissa osissa maailmaa. Malesiassa, asunto on laadukkaampaa kuin tasainen. Pohjois-Amerikassa, huoneistoissa on useita tyyppejä:

C Studio tai poikamies asunto, joka on pienin ja halvin, joka koostuu suuri huone, joka toimii oleskelu-, ruokailu, ja makuuhuone, erillinen kylpyhuone.
C Yhden makuuhuoneen asunto, jossa on erillinen makuuhuone.
C Kaksi tai kolme makuuhuoneen asunto, joka on yleisin yhdellä sisäänkäynti.
C Garden huoneisto, jotka ovat todella alhaiset kerrostalot rakennetaan maisemassa. Se on avoin piha ja oma rakennuksen sisäänkäynnin.
C Penthouse, joka on asunto ylimmässä kerroksessa kerrostalon.
C Maisonette, joka on asunto on useampi kuin yksi kerros.

Utilities kerrostaloissa voidaan joko jaettu tai erillisiä. On olemassa myös useita muita mukavuuksia, kuten kaapeli ja puhelin, pysäköintipaikka ja ylimääräistä säilytystilaa säädetty niitä tarvitseville. Pidä lemmikit voidaan rajoittaa.

Yhteenveto
1. Yksikkö on mitta kotelon, joka vastaa oleskelutiloihin kotitalouden, kun taas asunto on itsenäinen kotelo, joka sijaitsee rakennuksessa.
2. Laitteessa on erillinen apuohjelmia, kun taas asunnon voi olla apuohjelmia, jotka ovat yhteisiä vuokralaisille.