Ero Vyöhyke- ja Seed PelargonitZonal Vs Seed Pelargonit

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita eroa alueellisena ja nähnyt pelargoniat. Ehkä ne ovat vain huolissaan siitä, onko yksi on vaikeampi kasvattaa kuin muut tai ehkä se 's enemmän ero kustannuksia. Kuitenkin molemmat geranium vaihtelua tarjoavat hyvät esteettinen tuloksia kaikille' s puutarhassa.

Nämä kaksi pelargonioita mainittu on omat vahvuutensa, mutta pohjimmiltaan, valinta valitsemalla joka perustuu yhteen 's henkilökohtaisen maun ja suuruudesta oman tarpeen viherrakentamiseen.

Seed pelargonioita kutsutaan sellaisenaan, koska ne ovat itse asiassa siemeniä. Ne ovat vuosittain kasvaneet, koska niiden käyttöikä on noin vuosi vain. Kuitenkin, kasvi voi kasvaa vielä toisen sarjan siemenet alapuolella, joka myöhemmin tuli kukkia tulevan vuoden.

Zonal pelargonioita ovat yhtä kauniita kuin niiden siemen kollegansa. Ne kuitenkin eroavat ensimmäisestä, koska tällainen on kasvanut avulla pistokkaat korjattu vanhemman geranium. Siten ne ovat täsmälleen sama kopion äidin geranium. Tämän vuoksi eteneminen luonnon, tämä kasvi ei pysty kantamaan kaikki siemenet. Siitä huolimatta se on silti jatkaa kasvuaan ja kukassa kausi 's end jos toteutetut hoidettava asianmukaisesti.Siemen pelargonioita sanotaan tuottaa pieniä mutta aihekokonaisuuksien kukkia. Paitsi, että sen lehdet myös näyttämään pienemmältä kuin muita muutoksia. Koska tämä ominaisuus, siemen muodot ovat parhaiten suurempia puutarhan tiloihin, jotka tarvitsevat pienempiä laitoksia. Voit myös levittää vyöhykkeen pelargonioita muotona taustan puutarhan 'rajojen. Tämä johtuu siitä, tämä muoto on suurempi Bush, joka näyttää hyvin shrubby tekee siitä ihanteellisen taustan minuutti kasvilajien. Erityisesti alueellisena pelargoniat voi kasvaa niin pitkä kuin 1. 5 jalkaa samalla sen siemen vastine tuskin saavuttaa 1 jalka. lisäksi useimmat geranium asiantuntijoiden mielestä tämä lomake pystyy tuottamaan hämmentäviä kaksinkertainen Bloom.

Osalta niiden kasvuvauhti, alueellisena pelargonioita antaa sinulle nopeammin tyytyväisyyttä. Ne kasvavat nopeammin, koska ne ovat pistokkaita muutenkin. Siemenet on kasvatettiin vielä kaksi viikkoa niiden itää. Odotetaan niitä kukka vie jopa pidemmäksi aikaa. Tämä on juuri se syy, miksi vyöhykejärjestelmää vaihtelu on tullut varsin suosittu puutarhan ystäville nykyään.

Lopuksi kun hinta on vaihtoehto tehdä, mennä siemen pelargonioita, koska se on halvempaa valinta. Ota huomioon, että ne tuottavat pienempiä ryhmittyneet kukkia, jotka ovat alttiita väsyttävä ja putoamisen helposti.
1. Zonal pelargonioita ovat levittävät pistokkaita kun siemen pelargonioita ovat kautta siemeniä.
2. Zonal pelargonioita ovat nopeampia kasvaa ja kukkia nopeammin siemenet pelargoniat.
3. Zonal pelargonioita ovat isompia ja pidempiä. Lisäksi kolikoissa isompia kukkia ja lehtiä kuin siemenen vaihtelua.