Ero Sisustaminen ja SisustussuunnitteluSisustaminen vs Sisustussuunnittelu

Useimmat ihmiset sekoittavat sisustussuunnittelupalvelua kanssa sisustuksen. Se on yleinen mielipide että koriste sekä suunnittelu ovat samat, ja nämä kaksi taidot voidaan vaihtoehtoisesti käyttää toistensa kanssa, mutta se ei ole totta. Molemmat taidot edellyttävät erilaista taitoa asettaa. Sisustussuunnittelijat ovat tutkineet monista aiheista yli sisustusarkkitehti ja perusteellisemmin.

Sisustussuunnittelijat on käsiteltävä arkkitehtoninen eheyden rakennuksen 's sisukset. Niillä on käsiteltävä redoing ja muuttamalla rakennetta sisätilat tarvittaessa, mikä edellyttää tietämystä arkkitehtuuri myös, kuten mikä seinät voidaan poistaa välilyönti ja joita ei voida poistaa turvallisuuden rakennuksen. Sisustussuunnittelijat täytyy tutkia noin ympäristöpsykologian ja luoda elintilaa joka sopii elämäntapa asiakkailleen. esimerkiksi suunniteltaessa vanhaan kotiin, ei voi suunnitella kaksi, kolme tasoa talon portaat kaikenlaista koska on vaikeaa vanhusten käyttää portaita.

Sisustus pohjimmiltaan liittyy monia projekteja, jotka liittyvät toisiaan sisätilojen tilaa, jotta se on toimiva, tehokas ja kaunis, ja sopii elämäntapa siellä asuville ihmisille. Se sisältää kehittamisesta tai suunnittelu sisätiloja, jotka saattavat sisältää kaiken asia suunnittelusta kolostaan, ikkunoihin, muille pieniä ja suuria ominaisuuksia sisätilojen. Se sisältää myös koordinoida välillä työvoiman ja asiakkaan, saada toimitukset kohtuullisin kustannuksin, valvoa projektin, ja lopuksi viimeistely sitä. Sisustussuunnittelija on tultava toimeen sisustusarkkitehti tai joskus suunnittelija on taitava tarpeeksi koristella tilassa ilman palkata sisustajalle. Toisin sanoen, voimme sanoa, että sisustusta on vain osa sisätilojen suunnittelussa. Suunnittelija tutkimuksia koristamaan sisätilojen niiden kolmen vuoden tutkinto kurssi, mutta sisustaja ei tutki siitä sisustussuunnittelupalvelua joka on laajempi kuin koristelu.

Sisätilojen suunnittelussa sisältää toimiva ja tehokas suunnittelu tilaa sekä asioita, kuten valaistus, akustiikka, lämpötila sisätiloihin, sijoittaminen valaistus jne On olemassa erilaisia ​​sisätilojen suunnittelu; asuin-, liike-, näyttelyn suunnittelu, tilasuunnittelu, suunnittelun, jne Jokaisen suunnittelu, suunnittelijan on oltava tietoinen koodien, joita on noudatettava. Esimerkiksi turvallisuusmääräyksiä asuin- ja liiketilat ovat erilaiset.Sisustusarkkitehti on se, joka on erityisen taitava koristella sisätilojen tilaa ja antaa sille viimeistely. He eivät opiskele rakenteellisia toimintoja tai suunnittelu rakennuksen. Decorators käsitellä asioita, kuten: mikä taustakuva käytettäväksi, matot, verhot käyttää tilassa, millaisia ​​huonekaluja pitäisi käyttää millaisia ​​sisätilojen värimaailmaa, teemoja huoneen, järjestely huonekalujen, järjestely koriste kohteita, ja millaisia ​​valaistus tarvikkeita voidaan käyttää. Decorators yksinkertaisimmassa sanan sisustaa huone.

Yhteenveto:

1. Sisustussuunnittelijat tarvitse käsitellä rakenteellista eheyttä tilaa ja rakenne takaa toimivuuden ja tehokkuuden. Sisustusarkkitehti on koristella sisätilat huonekalut, matot, verhot, tapetit, jne., Jolloin huoneeseen viimeisen silauksen.