Ero miesten ja naisten välillä rikkakasvien siemeniäMies vs Nainen rikkakasvien siemeniä

Kasvit, kuten eläimiä, on miehen ja naisen lajikkeita. Miespuolinen kasvit tuottavat siitepölyä pollinates kukkia emikasveista. Kukkia, jotka ovat pollinated tuottaa siemeniä. Marihuanan tai rikkakasvien, ovat myös joko mies tai nainen.

Nainen marihuana rikkakasvien, joita ei ole pölyttävät kutsutaan 'sinsemilla' tai 'ilman siemeniä.' Kukat annetaan kasvaa ja kehittyä tuottaa psykoaktiivisia kemiallinen tetrahydrokannabinolin (THC).

Rikkakasvien siemenet ja kasvit viljellään tätä kemikaalia. Koska vain naispuolinen rikkakasvien siemeniä tuottavat sitä, viljelijät vain viljellä uros rikkakasvien siemeniä jalostukseen muuten ne korjataan varhain pitää ne pölyttävät naisten rikkakasvien kasveja.

Sukupuoli mies rikkakasvien siemeniä tai kasveja voidaan määrittää kolme viikkoa ennen naisen rikkakasvien siemeniä tai kasveja, jotka istutetaan samaan aikaan. Tämä on kätevä, koska mies rikkakasvien siemeniä tai kasveja on korjattava ennen kuin ne voivat pölyttää nainen siemeniä tai kasveja ja estää niiden kasvua.

Mies rikkakasvien siemeniä tai kasveja kasvavat pystysuoraan ja ei ole niin paljon oksia ja lehtiä kuin naisten rikkakasvien siemeniä tai kasveja. Tämä aiheuttaa heitä etsimään hauras ja epäterveellistä. Sen sijaan kukkia ne kehittävät pieniä nuppuja jotka näyttävät palloja. Nämä ominaisuus epänormaali kasvaimet ilmaantuvat yleensä välillä kolmannen ja neljännen internodes tärkeimmistä varren kasvi. Tämä ilmenee alussa kehittämisen mies rikkakasvinsiementen tai kasvin 's seksuaalinen identiteetti.

Kun nainen rikkakasvien siemeniä tai kasvit alkavat kukkia, hiuksia kehittää runsaasti päissä niiden seurauksia. Tämä ei ole läsnä mies- rikkakasvien siemeniä tai kasveja. Nainen rikkakasvien siemeniä tai kasveja myös kehittää V-muotoinen pistils niiden kukinnan.Jotkut rikkakasvien siemeniä myös kehittää sukupuolielimiä vastakkaista sukupuolta. Näitä kutsutaan hermaphrodites tai 'hermies.' Hermafrodiitit nainen rikkakasvien siemenet kehittää staminate kukkia tai kukkia, jotka ovat heteet sijasta pistils.

Hermafrodiitit mies rikkakasvien siemenet eivät ole kovin yleisiä, koska ne eivät saa kasvaa niiden pisteen kypsymistä, kun pistils näyttää. On tärkeää varoa hermaphrodites sillä ne voivat vapauttaa siitepölyä, joka voi pilata sadon.

Ne voivat pölyttää itse sekä muut naisten rikkakasvien kasveja. Heillä on taipumus siirtää seksuaalisen dispositions jälkeläisilleen joten niitä parhaiten hävitettyä. Sukupuoli rikkakasvien voivat vaikuttaa monet tekijät. Ympäristöolosuhteet, rikkakasvien siemenet ikä, kuun vaiheet, ja kemikaaleja, joiden tiedetään vaikuttavan sukupuoli kasveja.

Yhteenveto:

1. Nainen rikkakasvien siemeniä tai kasveja tuottaa THC kun taas miesten rikkakasvien siemeniä tai kasveja ei.
2. Nainen rikkakasvien siemeniä tai kasveja tuottavat kukkia, mies rikkakasvien siemeniä tai kasvit tuottavat pieniä nuppuja jotka näyttävät palloja.
3. Nainen rikkakasvien siemeniä tai kasveja kehittää V-muotoinen pistils alkaessa niiden kukinnan kun taas miesten rikkakasvien siemeniä tai kasveja ei.