Ero Modulaarinen ja valmistettu HomesModulaarinen vs Valmistettu Homes

Ostaessaan asuntoja, saatat törmännyt termejä kuten 'modulaarinen koteihin, valmistettu koteja' ja 'site rakennettu koteja.' Ennen valintaa talon, sinun pitäisi olla käsitys kaikista tällaisia ​​koteja.

Saatat olla todella sekoittaa modulaarinen ja valmistettu koteihin. Sekä modulaarinen koteihin ja valmistettu asuntoja rakennetaan tehtaissa.

Ensinnäkin Katsokaamme kustannukset sekä modulaarinen ja valmistettu koteihin. Valmistetut asunnot ovat halvempia kuin modulaarinen koteihin. Lisäksi arvo valmistettujen asuntojen pienenee enemmän ajan kuin modulaarinen koteihin.

Modulaarinen kodeissa on suunniteltu kohti valtion, alue- tai paikallisten rakennusmääräysten. Toisaalta, valmistettu kodit ovat suunniteltu kohti Department of Housing and Urban Development (HUD) koodi, joka on liittovaltion rakennus koodia.

Valmistettu kodit, joita kutsutaan myös asuntoautoja, on rakennettu pysyvästi runkoon. On HUD joka asettaa standardit valmistetaan koteihin. Kaikki valmistetut kotien tulisi noudattaa HUD 's sääntöjä ja määräyksiä suunnittelusta, vahvuus, rakentaminen, kestävä palonkestävyyttä, laadunvalvonta, ja energiatehokkuus.Vaikka valmistetut asunnot ovat enimmäkseen yhden tarinan, moniosaisen kodit ovat myös saatavilla. Jokainen osa talon, kuten vesi-, lattia, kalusteet, kalusteet ja laitteet on kiinnitetty tehtaalla. Verrattuna modulaarinen koteihin, että valmistetut kodeissa on enemmän tilaa. Valmistettu kodeissa voidaan asentaa yksityisomaisuutta tai valmistetussa kotikunnan.

Modulaarinen kodeissa on kahta tarinaa. Vuonna modulaarinen koteihin, segmentit ei saateta pysyviä perustuksia. Useimmat ulkoa ja toimintaa modulaarinen koteihin rakennetaan työmaalla. Modulaarinen kodeissa on asennettu yksityistä omaisuutta.

Yhteenveto:

1. valmistetut asunnot ovat halvempia kuin modulaarinen koteihin. Lisäksi arvo valmistettujen asuntojen pienenee enemmän ajan kuin modulaarinen koteihin.
2. Valmistettu kodit, joita kutsutaan myös asuntoautoja, on rakennettu pysyvästi runkoon. Vuonna modulaarinen koteihin, segmentit ei saateta pysyvän perustan.
3. Modulaarinen kodeissa on suunniteltu kohti valtion, alue- tai paikallisten rakennusmääräysten. Toisaalta, valmistettu kodit ovat suunniteltu kohti Department of Housing and Urban Development (HUD) koodi, joka on liittovaltion rakennus koodia.
4. Verrattuna modulaarinen koteihin, että valmistetut kodeissa on enemmän tilaa.