Ero jäteveden pumppu ja pumppuJäteveden pumppu vs pumppu

Sump pumput ja viemärit pumput kahdenlaisia ​​pumppuja käytetään asunnoissa käytetään kodeissa ja muita rakenteita. Molemmat pumput on yleensä nähty kellarissa osassa rakennusta ja toimivat sisätiloissa Kaivojen. Molemmilla on osien septitankkia tai suuri kanistereihin ja pumppuja. Kun kyseessä on viemärit, se on lisäksi hälytyksen. Hälytys aktivoituu, kun tietyn tason kertyneen jätteen on saavutettu. Jäte jauhetaan sitten ja kuljetetaan viemäriverkkoon.

Pumppu, on kone tarkoitus päästä eroon veden tulvimisen tai muu ylimääräinen vesi rakenteessa 's kellarissa. Sump pumput ovat välttämättömiä monissa kodeissa tai rakennuksia, joilla tulva tai veden pääsy on erittäin helppoa. Tulviminen tai seisova vesi voi aiheuttaa vahinkoa omaisuudelle, materiaalit sekä rakennuksen 's LVI-järjestelmät.

Pumppu, yleensä virtalähde. Jos kyseessä on vallan puute, se voidaan virtansa vara-akku. Sump pumput voidaan myös luokitella jalustalle tai upotettavat tyypit. Jalusta tyyppi on asennettu, ja on helpommin nähtävissä ja käyttää taas upotettavat laji, koska se nimensä mukaisesti on tiivistetty ja voidaan laskea altaaseen kuoppaan, reikä, joka on suunniteltu keräämään vettä.

Sen sijaan, viemärit on suunniteltu poistamaan ei vain vettä, vaan jätteitä ja muita pieniä materiaaleja rakennuksen saostussäiliön tai viemärijärjestelmään. Viemärit ovat tavallisesti tarpeen, kun on kylpyhuone läsnä rakennuksessa.

Kuten kaikki muutkin koneen tai laitteen rakennuksen, öljypohja pumput on tarkastettava ja huollettava säännöllisesti pidempään käyttöön ja toimintaan. Mikäli rakennuksessa tai koti sijaitsee lähellä vettä tai tulva-riskin alueille, pitäisi olla enemmän tapauksia tarkistaa koneen.Jäteveden pumppu tunnetaan myös muilla nimillä, kuten jäteveden ejektori tai jäteveden repijäpumppu. Toisin kuin pumppu, viemärit käsitellä kiinteitä ja nestemäisiä jätteitä, kiinteiden esineiden ja raskaat nesteet huuhtoa alas rakennuksen tai kodinkoneiden käytössä. Viemärit käyttää painovoima pakottaa alas materiaaleja putkisto. Kuitenkin tavanomainen jäteveden pumppu voi käsitellä vain pieni määrä kiintoainetta.

Toinen ero öljypohja pumput ja viemärit on, että likakaivopumput don 't yleensä vaadi minkäänlaista huoltoa. On kuitenkin olemassa tapauksia, kun kone doesnt' t aktivoida tai suurten ja kiinteiden kohteiden estää koneen kanavointi. Mainitussa skenaarioissa jälkimainingeissa on viivästynyt jätteiden kuljetusta ja mahdollisia tulvia.

Yhteenveto:

1. Sump pumput ja likakaivopumput toimivat sisäiset Kaivojen koteihin ja muita rakennuksia. Sekä öljypohja pumput ja viemärit pumput kanavoida ylimääräinen vesi asunnon muihin paikkoihin. Ne ovat myös yhdistetty viemärijärjestelmän siirtää materiaaleja paikasta toiseen.
2. Sekä öljypohja pumput ja viemärit pumput sijaitsevat rakennuksen 's kellarissa. Myös lajikkeiden molempien koneiden eroavat määrän hevosvoimaa.
3. pumppu käsitellään vain nesteitä, kuten vettä. Toisaalta, viemärit voivat käsitellä nesteitä ja kiinteitä aineita muodossa jätteiden tai kiinteitä esineitä, jotka huuhtoutuvat viemärijärjestelmään.
4. Sump pumput ovat koneita, jotka käsittelevät vesihuollon kun viemärit ovat koneita jätehuoltokäytännöt rakennuksen sisällä.
5. pumppu voidaan sähköllä tai puskuriparistoa. Viemärit ovat useimmiten kytketty tai kytketty pistorasiasta.