Ero Alkyd ja LateksimaaliaAlkydi vs Lateksimaalia

Alkydi on öljypohjainen maali ja lateksi on vesipohjainen. Tämä on yksi merkittäviä eroja alkydi ja lateksi maali.

Verrattaessa kestävyyden välillä alkydi- ja lateksimaaleista, molemmilla on erinomainen tartunta ominaisuuksia. Mutta alkydimaalit tiedetään paremmin tarttuu voimakkaasti liidutun pinnoilla verrattuna lateksimaaleille. Lisäksi lateksi maalit on enemmän kimmoisuutta ominaisuus kuin alkydimaalien.

Vuonna värisävyn, lateksi maalit ovat parempia kuin alkydimaalien. Kun lateksi maalit ovat vastustuskykyisempiä haalistumista ja liituuntumista altistuessaan aurinkoa, alkydimaalit ovat alttiita hiipumassa.

Hakiessaan, alkydi maalit ovat vaikeampia kuin ne ovat raskaampia kuin lateksimaaleille. Lateksi maalit ovat tasaisempia ja ne vetää helposti pinnalle. Alkydimaalit voidaan käyttää useimmissa pintojen, mutta uuden stukko tai betoniin, sitä ei voi suoraan soveltaa. Lateksimaaleista ovat hyviä puu, vinyyli sivuraiteet, tiili, stucco ja alumiinin sivuraiteelle.

Toinen ero voidaan nähdä hajua. Verrattuna lateksimaaleista, alkydi maalit mukana voimakas haju. Puhdistus maalit, se on vaikeampi puhdistaa alkydimaalien. Tinneri, tärpätti ja muut poistamalla liuottimia käytetään puhdistukseen Alkydimaalit taas lateksimaaleista voidaan puhdistaa vedellä.

Koska öljypohjainen alkydimaalit tarjoavat ravintoaineita hometta, pinnat joilla alkydimaalit eivät ole niin paljon sille resistenttejä. Useimmat alkydi maalit sisältävät mildewcide estämiseksi tällaista kasvaimet. Toisaalta ei ole mahdollista kasvua homeen maalattujen pintojen lateksimaalia.

Se voidaan myös nähdä, että alkydimaalit kestää noin 8-24 tuntia kuivua taas lateksimaaleista kuivuvat noin yhdestä kuuteen tuntiin.Yhteenveto

1. alkydimaalit tiedetään paremmin tarttuu voimakkaasti liidutun pinnoilla verrattuna lateksimaaleille.

2. Latex maalit on enemmän kimmoisuutta ominaisuus kuin alkydimaalien.

3. Kun lateksi maalit ovat vastustuskykyisempiä haalistumista ja liituuntumista altistuessaan aurinkoa, alkydimaalit ovat alttiita hiipumassa ..

4. alkydimaalit on vaikeampaa, koska ne ovat raskaampia kuin lateksimaaleille. Lateksi maalit ovat tasaisempia ja ne vetää helposti pinnalle.