Ero NGV ja nestekaasunNGV vs LPG

Kun kasvavat kustannukset polttoaineen ja bensiinin, jotkin maat löytää tapoja tehokkaasti päästä pois ostavat dieselin ja kaasun, jotta niiden yritysten ja matkakulut säästää huomattavia summia rahaa vuosittain. Toinen syy on myös säästää Äiti Maa tulemasta liian kuuma kuin päästöt nämä autot arjen voivat myötävaikuttaa lämpenemiseen Earth säteilevät liikaa hiiltä ilmakehään.

Yrittäessään tehdä tämän, on olemassa vaihtoehtoisia tapoja, joilla voimme todella muuttaa ajoneuvoja vievää maakaasua, joka on tehokkaampi ja ympäristöystävällisempiä. Pyrkikäämme erottaa NGV alkaen LPG.

'NGV' tarkoittaa 'Natural Gas Vehicle', kun taas 'LPG' on lyhenne sanoista 'Liquid Petroleum Gas.' NGV tunnetaan myös CNG tai Compressed Natural Gas. Varastoinnissa näistä kaasuista, nestekaasu varastoidaan alhaisessa paineessa 30 kg / m². cm. Vaikka NGV varastoidaan 200 kg / m². cm. Mikä tarkoittaa, että NGV säiliö 's paine on voimakkaampi kuin nestekaasu. Koska säiliön paine on voimakkaampi, NGV' s säiliö on myös painavampi kuin nestekaasusäiliön.

NGV koostuu maakaasua kun nestekaasua koostuu propaanin ja pieni määrä butaania. NGV kun täytetään kestää noin 20 minuuttia verrattuna LPG joka on lyhyempi ja nopeampi. LPG sanotaan olevan ystävällisempi auton 's moottori kuin NGV joten se on pidempi elinikä kuin NGV.Asennus NGV sanotaan olevan kalliimpia kuin nestekaasu. Myös vähemmän jälleentäyttöä asemia NGV kuin nestekaasua jo nyt joissakin maissa. Kuitenkin jotkut hallintoyksiköille ajavat käyttöön NGV kotimaassaan.

Yhteenveto:

1. 'NGV' tarkoittaa 'Natural Gas Vehicle', kun taas 'LPG' on lyhenne sanoista 'Liquid Petroleum Gas.'
2. varastointiin näistä kaasuista, nestekaasu varastoidaan alhaisessa paineessa 30 kg / m². cm. kun NGV varastoidaan 200 kg / m². cm.
3. NGV koostuu maakaasua kun nestekaasua koostuu propaanin ja pieni määrä butaania.
4. NGV kun täytetään kestää noin 20 minuuttia verrattuna LPG joka on lyhyempi ja nopeampi.
5. LPG sanotaan olevan ystävällisempi auton 's moottori kuin NGV joten se on pidempi elinikä kuin NGV.
6. asennus NGV sanotaan olevan kalliimpia kuin nestekaasu.