Ero Orangery ja konservatorionKasvihuoneessa vs. Konservatorio

Useat ikkuna tuottajien nykyisin julkistaa lisäykset sekä viherhuone ja kasvihuoneessa omaan vastaaviin koteihin. Kun tällä hetkellä otetaan huomioon tässä muodossa laajennus, todettiin, että se 's kamppailee huomata eroja kahden. Perimmäinen väliset erot viherhuone ja kasvihuoneessa käsitellään täällä.

Ensinnäkin kasvihuoneessa alun perin löydettiin 17-luvulla. Tällainen muotia aloitti Hollannissa mutta pian havaittiin sen polun Britannian. Se oli yleensä hyödynnetään monimutkainen kasvihuone kehittämään trooppisia kasveja kuten ananas ja appelsiinit, jota ei muuten viljellä ilmasto- Britannian. Heistä tuli indikaattori eleganssia ja varallisuuden useita tuottelias kotien liioitella upeilla orangeries, kuten tunnettu Kensington Palace kasvihuoneessa.

Konservatoriossa ikkunat olivat eri tavoin, tuloksena kasvihuoneessa. Kun innovaatiot valmistus ja lasi syntyi aikana myöhään 19th century, lasi tuli saataville. Aiemmin kasvihuoneessa oli synteettisesti lämmitetty, joten tämä tuote poikkeuksellisen tyyris juosta. Kuitenkin, kuten lasi tuli innokkaasti käytettävissä, kasvihuoneessa ulottui eristyslasin seiniin. Nämä tuli viherhuone, joka on yleensä lämmitetään vain käyttämällä auringonvaloa.

Aikana Victorian aikoina, konservatorioissa tuli valtavasti muodikas. Vaikka se oli vielä pääasiassa rajoitettu enemmän varakkaita perheitä, ne tuli helpommin saatavilla olevasta laitteistosta johtuen valmista halvemmalla kuin varten orangerie. Nykypäivään, sekä kasvihuoneessa ja viherhuone ovat kohtuuhintaisia ​​ja on tyylikäs tapa lisätä valoa, luonnetta, charmia, ja tilaa vastaaviin koteihin. Konservatoriossa on vähitellen tullut laajemmin tunnettu 1900-luvulla koska eristys- lasi. Tämä on kannattavampaa ajaa. Mielenkiintoista, asiantuntijat nyt laskea noin neljästä asuntoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa voiton hankinnasta konservatorioissa.

Kuitenkin tuottava historia orangery on luonut comebackin. Tällä kertaa kuitenkin, sitä ei ole tarkoitettu erityisesti eksoottisten ruukkukasveja. Nykyaikainen kasvihuoneessa mielletään kestävämpää laajennus talosi kuin viherhuone. Nykyisessä kunnossa, perinteiden kasvihuoneessa ei tehty seinästä seinään materiaaleja lasista. Tämä tarkoittaa, että vaikka se antaa erinomaisen siirtymistä ja sen ulkopuolella, se yhdistää täydellisesti muuhun komponenttien te talon. Tiili tai kivi panelointi joka voisi olla valittu erityisesti vastaamaan muun talosi, orangerie välttää näy kuin se oli juuri tehty lisäosa ja sekoittuu alkuperäisen talon rakentamiseen.

On olemassa useita piirustus mallit kasvihuoneessa. Monet niistä ovat suuria ja monimutkaisia ​​rakenteita, jotka vetoavat todellista eleganssia ja charmia kotiisi. Toisaalta, voit valita nykyaikainen ja yksinkertainen rakenne onnitella tyyliä talon. Useita orangery ovat sisäänrakennettu kahdenvälisten taitto-ovet, jotka ovat ihanteellisia avaamisen aikana kesälomia tuottaa erinomaisia ​​välit ja valaistuksen vaihtoehtoja. Orangerie on yhtä konservatiivinen kun se tulee suunnitella erityisiä malleja pitää talon lämpimänä talvikaudella ansiosta vankka rakennustelineet.Yhteenveto:

1. kasvihuoneessa alunperin löydettiin 17-luvulla. Kun innovaatiot valmistus ja lasi syntyi aikana myöhään 19th century, viherhuone tuotteita tuli saataville.

2. konservatoriossa ikkunat olivat eri tavoin, tuloksena kasvihuoneessa.

3. Aikana Victorian aikoina, konservatorioissa tuli valtavasti muodikas. Vaikka se oli vielä pääasiassa rajoitettu enemmän varakkaita perheitä, ne tuli helpommin saatavilla olevasta laitteistosta johtuen valmista halvemmalla kuin varten orangerie.

4. nykypäivään, sekä kasvihuoneessa ja viherhuone ovat kohtuuhintaisia ​​ja tyylikäs tapa lisätä valoa, luonnetta, charmia, ja tilaa oman vastaaviin koteihin.