Ero Likakaivojen ja SakokaivoLikakaivo vs Sakokaivo

Monilla maaseutualueilla Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, viemäriputket eivät ole yhteydessä hallitus viemäriputkia. Ihmiset siellä ovat vaihtoehtoisesti löytäneet keinoja hävittää viemäriin sisällön käyttämällä sakokaivot. Likakaivojen käytetään maaseutu- ja joillakin kaupunkialueilla liian hävittää ihmisen (orgaaninen) jätettä. Toiminta sekä on sama; niitä käytetään eri tavoin. Päätavoitteena molemmissa on päästä eroon kotitalouksien jätteitä kuten ihmisen orgaanista jätettä.

Likakaivo
Likakaivo on suuri, sylinterimäinen astia, joka kaivetaan syvälle maan pinnan. Se on yleensä metrin halkaisijaltaan ja neljä viisi metriä syvä. Se on peitetty luukku, ja viemäri pidetään sitä, kunnes se on automaattisesti biologisesti. Kiintoaineet ratkaistaan ​​syvälle pohjaan viemärikaivon kun neste suodattuu maaperään betonin läpi. Kiinteä aine on nimeltään lietteen ja nesteen yläpuolella kutsutaan vaahdon.

Likakaivojen on käsiteltävä, jotta vältetään haitallisten kemikaalien muodostumista ja myös tyhjentää allas, joka tehdään kerran kuukaudessa. Tämä on syy, joka tekee likakaivo vaativat korkeat kustannukset huolto.

Likakaivojen voi olla kuin oleellinen osa elämää monin paikoin, mutta ne voivat olla haitallisia liian. Jos esimerkiksi viemärikaivon pidetään hyvin syvällä tasolla, se saattaa joutua kosketuksiin pohjaveden ja saastuttaa sen tekisi sen käytöstä vaarallisen juomavetenä. Siksi Likakaivojen pidetään selvästi kaukana kaivoista ja pohjavedellä. Likakaivojen voi osoittautua vaaralliseksi, koska se tosiasia, että jäte voi aiheuttaa vaarallisia kaasuja.sakokaivo
Saostuskaivo käytetään useimmissa maaseutualueilla, joilla ei ole jäteveden poistojärjestelmä. Se toimii samalla tavalla kuin cesspool. Toisin likakaivo, joka tallentaa kaikenlaista jätemateriaalia, saostussäiliö on pääosin keskittynyt ihmisen orgaanisen jätteen. Saostuskaivo on myös lieriömäinen septitankkia jotka voivat olla kokonaan tai osittain maan alla.
Saostussäiliö on bakteerin ympäristö, joka auttaa jakautuminen kiinteiden jätteiden yksinkertaisempiin tuotteisiin. Saostussäiliö myös yhdistettynä muiden vedenkäsittely yksiköitä, kuten biosuodattimet. Taajuus ja huollon kustannuksiin sakokaivojen on varsin alhainen verrattuna Likakaivojen.
Lähes 25 prosenttia Pohjois-Amerikan 's ihmiset luottavat sakokaivot kun taas määrä on vähemmän Euroopassa, ja sitä käytetään harvoin muualla maailmassa.

Yhteenveto:

1. Likakaivojen ovat maanalaiset hyvin kuin käytettyjen säiliöiden varastointiin biohajoavien aineiden taas sakokaivot käytetään pääasiassa tallentaa ihmisen jätettä ja on salaojitus laitokseen.
2. Likakaivojen vaativat huoltoa paljon lyhyin väliajoin vaihtelevat muutaman kuukauden aikana sakokaivot tarvitsevat tätä on tehty perustana kolmesta neljään vuoteen.
3. Likakaivojen ei kohdella jäteveden kun sakokaivot on jäteveden hoitovaihtoehtoja.