Ero EER ja näkijäEER vs SEER

Harkittaessa tehokkuuden ilmastointilaitteet ja lämpöpumput, kannattaa miettiä EER, Energy Efficiency Ratio, ja SEER, Seasonal Energy Efficient Rating.

Katsokaamme eroa näkijä ja EER. Energy Efficiency Ratio on mittaus tehokkuuden jäähdytysjärjestelmän kun ulkolämpötila on tietyn tason. Kausiluonteinen Energy Efficiency Ratio käytetään mittaamaan tehokkuutta jäähdytysjärjestelmän yli koko kauden. Ero on, jos EER liittyy erityisiä ulkolämpötila, katsauksessa liittyy koko vuodenaikojen lämpötiloissa.

Toinen ero on, että lähes kaikki asuntojen jäähdyttimet mitataan näkijä.

Harkittaessa Näiden laskelmien EER ja näkijä lasketaan eri tavalla. SEER lasketaan jakamalla varsinaisen BTU jäähdytys Total Watt h. Toisaalta, EER lasketaan jakamalla BTU kapasiteettia käynnissä teho.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että energiatehokkuutta Ratio voidaan mitata suoraan, kun taas, kausiluonteinen Energy Efficient Arvosana määräytyy vain ennusteita, koska arvaamaton sääolosuhteet.

Jos arvo EER lasketaan normaalisti 35 astetta ja 27 astetta, arvo SEER lasketaan keskimääräisissä ilman olosuhteista. SEER on aina testataan valmistajan 's perustamisesta, ja siksi se on aina parempi ostaa ilmastointilaitteet perustuu näkijä.

EER oli ainoa järjestelmä aiemmin tehokkuuden määrittämiseksi jäähdytysjärjestelmien. Katsauksessa otettiin myöhemmin vaihtoehtona EER. Nykyään ihmiset tuomari jäähdytysjärjestelmät katsomalla Seasonal Energy Efficient Rating.Yhteenveto:

1. Energiatehokkuus suhde on mittaus tehokkuuden jäähdytysjärjestelmän kun ulkolämpötila on tietyn tason. Kausiluonteinen Energy Efficiency Ratio käytetään mittaamaan tehokkuutta jäähdytysjärjestelmän yli koko kauden.

2. Lähes kaikki asuntojen jäähdyttimet mitataan näkijä.

3. Energy Efficiency Ratio voidaan mitata suoraan, kun taas, kausiluonteinen Energy Efficient Arvosana määräytyy vain ennusteita, koska arvaamaton sääolosuhteet.

4. katsauksessa myöhemmin otettiin vaihtoehtona EER.

5. Kun arvo EER lasketaan normaalisti 35 astetta ja 27 astetta, arvo SEER lasketaan keskimääräisissä ilman olosuhteista.