Ero akryyli ja lasi BongsAkryyli vs Glass Bongs

Ero akryyli- ja lasi Bong on materiaali ja hinta. Lasi bongs ovat kalliimpia kuin akryyli niistä. Vanha tupakoitsijoita, jotka eivät halua maistaa mitään muuta kuin rikkakasvien mieluummin lasin bongs koska akryyli bongs voi muuttaa makua rikkakasvien.

Toisaalta, akryyli bong yleensä tukevampi kuin lasi ja ei hajoa helposti. Verrattuna akryyli bongs, lasi bongs ovat hauraita ja särkyviä. Akryyli bongs ovat halvempia ja helpompi korjata taas lasia bongs ovat paitsi kallista, mutta mahdotonta korjata samoin.

Akryyli bongs ovat hyviä pakkaus matkalaukkuun ja otettu mukanasi matkoilla katsoo, että voisi olla hyvä idea tehdä saman lasin bongs. Lasi bongs eivät ole kannettavia, koska ne ovat helposti särkyviä. Lasia bongs tarjota tasaisemman savun verrattuna akryylillä. Lasi bongs voi myös sinetöidä oikein, mutta akryyli bongs voi olla kova ja vaikea puhdistaa taas lasin bongs on paljon helpompi puhdistaa.

Akryyli verrattuna lasi bongs on huonompi tupakointi väliaine mutta on kestävämpi verrattuna lasi bongs. Osa akryyli bongs on kulhoon ja alas-varsi on valmistettu metallista. Monet tupakoitsijat löytää metalli- ja akryyli osat vastuussa muuttaa maku ruohoa. Tupakoitsija voi olla maitoon vaikea jonka tulos on huono keuhkoihin. Akryyli bong on myös paljon vetää joka auttaa kuihtumista ja polttavat enemmän rikkakasvien tehottomasti. Toinen haitta, että metalliputki on, että se kuumenee nopeasti. Akryyli putket koskaan tunnu antaa saman osuma kuin lasi koska niitä on vaikea vetää.

Monet tupakoitsijat mieluummin lasia sen ulkonäkö ja tuntuma. On helppo nähdä lasin läpi, muuttaa vettä tarvittaessa. Akryyli bongs yleensä on värillistä materiaalia ja se ei ole niin hyvä kuin lasi nähdä läpi. Sitä paitsi rikkoutuminen lasin bongs myöskään ole näyttöä ja tupakoitsija voi hengittää tuhkan well.The haittapuoli akryyli bongs on, että ne päästävät vahingollisia muovia höyryjä.

Yhteenveto1. Lasi bongs näyttää ja tuntuu hyvältä.

2. akryyli bongs käytetään vaihtoehtoisen lasin bongs.

3. Lasi bongs ovat kalliita ja hauras.

4. akryyli bongs ovat kestäviä eivätkä särkyviä.