Ero Silver ja Sterling SilverSilver vs. Sterling Silver

Usein hopeaa ja hopeaa kuvataan sama asia, mutta todellisuudessa, hopeaa on vain metalliseos hopeaa. Hopea, jota yleensä kutsutaan hieno hopea, koostuu 99,9% puhdasta hopeaa. Toisaalta, hopeaa koostuu noin 92. 5% hopeaa, ja loput 7 5% (tai jopa enemmän) on muiden metallien. Koska suuri osa hopeaa 'puhdasta hopeaa,' sitä ei voida tehdä niille päivittäin karkea ja tuffi kohteita. Puhdas hopea on aivan liian pehmeä, jos se tehdään tai muotoilla tällaisia ​​kohteita.

Siksi metalli asiantuntijat lisätä muita metalleja, kuten kuparia, terästä tai rautaa korvikkeina hopeaa, mutta ne toimivat vain täyttää 7. 5 ja 8% koko metallia niin, että tuotteet on valmistettu yhdistelmästä voi jäädä niiden muodot. Kun tähän lisätään muita metalleja hopea vakauttaa muotonsa, hän on valmistusprosessin hopeaa. Yleisin Tällaisten nähdään tekemään erilaisia ​​työvälineitä, kuten haarukat, veitset, lusikat, kahvi vahvistetaan ja monet muut.

Hopea helposti menettää sen kiilto monissa tilanteissa; mutta jos kyseessä on puhdasta hopeaa, se pysyy ei-reagoivaa pilaamaan sen pinnalla. Tämä johtuu siitä, tummua on reagoiva seostehintojen metalleja. Testaamiseksi tummua taipumusta metallin tai seoksen, sinun on vain hieroa sormella tiukasti yli kiiltävä pala näytteen materiaalista. Sterling silvers, te yleensä löytää tylsää tahroja iholle. Kuitenkin, voit pitää hopeaa kohteita kiiltävät käyttämällä kankaalla tai puuvillan säännöllisesti ja varovasti puhdistaa sen pinnan. Lisäksi, jos et käytä hopeaa kohteita pitkäksi aikaa, saatat huomata, että tummua alkaa näkyä.

Sikäli kuin käytöt hopean osalta sitä käytetään tehdä kauniita koruja ja hopeatavarat, koska se on hyvin sitkeä ja kiiltävä metalli. Lisäksi yksi tärkeimmistä ominaisuuksista hopea on, että se voi pysyä vakaana happea ja vettä, mutta se myös saa kärsiä, kun se altistuu rikkiyhdisteitä ilmassa tai vedessä väliaineessa, jolloin tuloksena on musta rikkivetyä kerros. Lähes 35% hopeaa tuotteita käytetään Valokuvateollisuuden samoin. Lopuksi, vaikka hopea on tunnettu myrkyttömiä metallia, sen suola joskus taipumus olla myrkyllisiä.Yhteenvetona, on kaksi suuria eroja hopea ja hopeaa:

1. Hopea on lähinnä metalliseos hopeaa, joka koostuu lähes 92 5% hieno hopea ja 7. 5% muita metalleja, kuten kuparia, jotka tekevät vähemmän kalliita. Hieno hopea koostuu 99,9% puhdasta hopeaa, ja se on hieman kalliimpia. Että 'Siksi sitä käytetään tehdä koruja, ja myös valokuvauksen alalla.