Ero kuningasparin vuodeKuningas vs Queen bed

Beds tulevat eri kokoja. Ihmiset voivat valita vuodetta riippuen niiden pyrkimyksiä ja tason mukavuutta he haluavat. Niistä kaikki sängyn koot, kuningas ja kuningatar size-vuodetta katsotaan olevan suurin. Parit ostaa nämä kaksi sängyn, koska ne antavat ylimääräistä makuuhuone.

Verrattaessa kuningas ja kuningatar size-vuodetta, entinen on hieman suurempi kuin jälkimmäinen. King size bed on noin 76 tuumaa leveä ja 80 tuumaa pitkä. Queen size sängyt ovat saman pituiset, mutta vain 60 tuumaa leveä.

Parit suosivat Queen size-vuodetta, koska ne ovat tilavia ja mukava kahdelle henkilölle nukkua. Queen size-vuodetta sovi master makuuhuonetta ja voi myös mahtua eniten huonetta. Parit, jotka haluavat ylimääräistä tilaa mieluummin King size-vuoteet. King size bed sopii myös henkilöille, jotka ovat tilaa vieviä, koska he saavat enemmän tilaa. Queen size sängyt ovat mukavat keskikoko henkilö.King size bed vie enemmän hengen huone kiinteistöjen ja vähentää myös tilaa muille huonekaluja. King size bed on siksi yleensä paremmin suuret huoneet. King size bed on kahta eri kokoa; Standard King Kalifornian kuningas.

King size-vuoteet, johtuen niiden suuremman koon, maksavat yleensä enemmän kuin samantyyppinen Queen size-vuode.

Yhteenveto
King size bed on noin 76 tuumaa leveä ja 80 tuumaa pitkä, kun taas Queen size-vuode on samanpituinen mutta vain 60 tuumaa leveä.
Queen size-vuode sopivat useimpiin makuuhuonetta ja joissakin huoneissa. Parit, jotka haluavat ylimääräistä tilaa mieluummin King size-vuoteet.
King size bed vähentää käytettävissä tilaa huonekalujen makuuhuoneessa ja on siksi parhaiten suurille ryhmille.