Ero Lien ja LevyLien vs Levy

Verotus on kuluja, jotka asetetaan yksityisille, yrityksille, yritysten tai muiden oikeushenkilöiden, jotka hallitus. Se maksetaan rahaa, jota käytetään sitten hallituksen heidän hoitaessaan toimintoja, kuten omaisuuden suojaa, taloudellisen infrastruktuurin ja täytäntöönpanoa lain ja järjestyksen.
Laiminlyönnistä verovaatimuksista tai maksamaan veroja on lain mukaan rangaistava teko, ja hallitusten on valta antaa veron tai veron panttioikeus ihmisiä, jotka eivät maksa veroja. Nämä suorittaa Internal Revenue Service (IRS).
Jokaisella kansalaisella maan kohdistuu vero panttioikeus hallituksensa. Se on otettu yksilön 's todellinen tai henkilökohtaisen omaisuuden turvaamiseksi maksamisen veronsa. Tavallaan kansalainen tulee velallisen ja hallitus velkojan, joka antaa sille oikeuden ryhtyä omaisuutta tai tuotosta sen myyntiä, jos veronmaksaja ei maksa veroja.
Panttioikeuden vapautetaan, kun verovelvollinen on jo maksanut, mitä hän velkaa hallituksen verot. Se kestää 30 päivää ennen verovelvollinen saa kopion todistuksen Release of Federal Tax Lien.
Veron, toisaalta, on hallituksen 's hallinnollinen toimi tarttua yksilön' s omaisuutta tai tuloja, kuten hänen palkkansa ja hänen rahaa pankissa, maksuksi veronsa. Hallitus ei tarvitse oikeuden määräykset suorittaa veron.
Se kuitenkin edellyttää, että ilmoitus aikomuksesta Levy annetaan 30 päivää ennen takavarikointi omaisuuden. Kun se on annettu, ainoa vaihtoehto olisi maksaa veroja kokonaan tai suostua kompromissiin. Jos verovelvollinen pystyy osoittamaan taloudellisia vaikeuksia, tai jos hän voi lähettää side, vero maksu voidaan nostaa. Hän voi myös pyytää IRS antaa hänen maksaa hänen verojen erissä tai osittain. Muussa tapauksessa verovelvollinen voi joutua konkurssiin.
Yleensä vero panttioikeus edeltää veron. Vaikka veron ei tarvitse jättää oikeudessa, vero panttioikeus oltava esitetyksi oikeudessa. Estääkseen mitään näistä tapahtumasta, se on parasta maksaa veroja ahkerasti.
Yhteenveto:1. vero panttioikeus myöntää valtion kansalaisiaan muotona turvallisuuden maksamista varten hänen verojen taas veron on antanut hallituksen tarttua yksilön 'varoista, kun hän ei maksa veroja.
2. vero panttioikeus on tuomioistuimen määräyksestä, kun veron ei tarvitse oikeuden päätöstä.
3. Ilmoitus aikomuksesta Levy tarvitaan annetaan veronmaksajille 30 päivää ennen veron annetaan, kun taas vero panttioikeus myönnetään ilman ilmoitusta.