Ero tilintarkastaja ja KHTKirjanpitäjä vs? valantehnyt tilintarkastaja

Kirjanpito on alan kommunikoida taloudellisia tietoja yrityksen käyttäjille kuten johtajia ja osakkeenomistajia. Tiedonanto on yleensä muodossa tilinpäätökset, jotka rahavirtoja valvonnassa johtaja.

Kirjanpitäjä on henkilö kallistettu alalla kirjanpidon. Big Four ovat alkuun työnantajia kirjanpitäjien maailmassa. Nämä yritykset ovat suurin ammatillinen palvelut ja tilitoimistot, jotka käsittelevät useimmat tarkastukset Julkisesti noteerattujen yhtiöiden ja yksityisten yritysten. Ne luovat oligopolin tarkastamisesta eri suurten yritysten.

Ensisijainen vastuu kirjanpitäjä on tallentaa ja seurata kulkua rahaa organisaation, yrityksen tai viraston. Kirjanpitäjä tarvitsee oikeellisuuden kaikkien liiketoimet, joissa rahaa ja varmistaa, että kaikki nämä liiketoimet noudattaa liittovaltion, osavaltion ja paikallisia ohjeita.

Kirjanpitäjä voi toimia suoraan yrityksen tai yritys, tai se voi toimia yksityisesti ja voi vuokrata tai sopimus täydentää veroilmoituksia tai kirjoja viraston. Samoin jotkut kirjanpitäjät voivat työskennellä yksityishenkilöiden auttaa heitä taloudellisia päätöksiä, veroilmoitukset, sijoitukset ja muut asiat, jotka koskevat raha.

Kun yksittäisen hankitun asianmukaisen koulutuksen ja on täyttänyt kaikki vaatimukset, hän / hän voi hankkia tai tilintarkastajat, julkiset tai otetuista tilintarkastajia tai muita nimitys. Jotkut kirjanpitäjät erikoistuneet henkilökohtaiseen tai yritysrahoitus, jäämistöoikeudellisia, veron valmistelu, raha marketsinance, jäämistöoikeudellisia, tazss rahoitus-, jäämistöoikeudellisia, taz valmistelu, raha AME varmennettu tai charterd accountantse rahaa ja investointeja. Ne voivat käyttää erilaisten tietoteknisten sovellusten laatia eri tilinpäätöstä ja lomakkeita sekä pitämään kirjanpitoon.

Kirjanpitäjät yleensä työskentelemään pitkiä päiviä varsinkin kun ne valmistaa veroluonteiset asiakirjoja. Niiden on myös osallistumaan monet tutkimukset ja tarkastukset kirjanpitoa. Samaan aikaan yritysten kirjanpitäjät voidaan vaatia tekemään taloudellista tutkimusta ja tehdä analyysi irti. Ne voivat jopa suorittaa riskianalyysi suuret yhtiöt tekemään investointipäätöksiä tulevaisuudessa. Kirjanpitäjät työskentelevät investointien suunnittelussa ja kiinteistöt olisi päivitetään markkinoiden viimeaikaista kehitystä sekä lyhyen ja pitkän aikavälin sijoitusmahdollisuuksia.

Jotkin tavallista toimintaa kirjanpitäjien kuuluu:

? Osallistuminen suunnitteluun ja budjetti tapaaminen yritysten yksilöt voivat tarjota suosituksia ja tärkeää tietoa taloudellisia ja investointimahdollisuuksia.

? Varmistaminen koko rahoituskäytäntöihin noudata ohjeita tai valtion ja liittovaltion lakeja.

? Tasapainottaminen tilit ja valmistelee taloudellisia asiakirjoja säännöllisesti tai pyynnöstä.? Valmistelu ja maksamalla veroilmoitukset valtavia yrityksille.

? Tietojen syöttäminen noin Vekselivelat, voitot, verot ja muut liiketoimet hallitusti prosessissa.

Samaan aikaan tilintarkastaja on henkilö, joka on suorittanut jatko-ohjelma ottaen ohjasivat työkokemusta kolme vuotta. Koska tilintarkastaja on enemmän mahdollisuuksia kuin muita tilintarkastajia.

KHT täytyy antaa luotettavaa tietoa kirjanpitoa. Niiden tehtäviin kuuluu yleensä yritysrahoituksen, tilintarkastus, verotus ja taloudellinen raportointi. Yleensä KHT keskeisessä asemassa neuvojen saavuttaakseen hyvän kannattavuuden puolesta työnantajan tai asiakas. Ne toimivat yleensä eri asetuksia, kuten julkisen, voittoa, kaupan ja teollisuuden aloilla.

Julkisuudessa käytäntöjä virastot, ne tarjoavat ammatillisia palveluja asiakkaille maksua. Asiakkailleen yleensä lähtöisin julkisen sektorin organisaatioille, suurten yritysten ja yksityishenkilöiden. In voittoa, teollisuuden, kaupan ja julkisen sektorin, KHT voi toimia raportoinnin, taloushallinnon, hankinta tai valtion johtotehtävissä.

Yhteenveto:

1. Kirjanpitäjä on henkilö, joka on erikoistunut alalla kirjanpidon. KHT ovat kirjanpitäjiä vuokrata.

2. Accountants on varmistettava, että kaikki rahaliikenne noudata ohjeita totesi paikallisen ja liittovaltion lakia. KHT täytyy selvittää luotettavasti kirjanpitoa.