Ero EIN ja TINEIN vs TIN

TIN, tai Tax Identification Number, on yhdeksän numeroinen myönnetään yrityksille verotuksellisesti, ja tämä luku edustaa yrityksen asemaa sisäisen tulot palveluista. Tämä numero annetaan yritykselle, jotta ongelman luomisesta ja huolehtimalla liiketoiminnan käsillä tehokkaampi ja. Ero ein ja TIN on yhtiön tavasta käyttää tunnistenumero; jos sitä käytetään verotuksessa, se on TIN, ja jos sitä käytetään työntekoa varten, niin sitä kutsutaan ENT, tai työnantajan tunnus.

Revenue osasto on löytänyt järjestelmän, jolla se pystyy katsoa läpi miljoonia levyjä yrityksiä, ja löytää ne helposti läpi hyödyntäminen tunnistenumeron, joka edustaa kuka olet markkinoilla, nykyinen tila, ja sinun ja työntekijät 'vero maksut.

Jokainen yritys tarvitsee Employer Identification Number aikaan rekisteröinnin. Prosessi saamiseksi ENT on hyvin yksinkertainen, ja nimellinen maksu $ 75. 00 tarvitsee lähetetään liittyvän yhtiö käyttää numeron. Sinun on annettava sosiaaliturvatunnus pystyä hakemaan tätä palvelua. Tämä on nyt mahdollista myös verkossa, ja se on hyvin yksinkertainen ja nopea menettely.

On kuitenkin olemassa tiettyjä yrityksiä, jotka eivät tarvitse rekisteröidä, tai olla Työntekijät tunnusnumero, koska he työskentelevät ainoana tai kumppanuuspohjalta. Tämä vaikeuttaa ihmisille, jotka haluavat löytää tietoja kaikista yrityksistä toimivat tietyissä osassa maata tai valtion kautta listauksia tulot osasto.

EIN tarvitaan kun aloittaa oman yrityksen, ja tämä on pakollinen vaatimus kohti sääntöjen Yhdysvalloissa. Voit myös edellyttää EIN palkata työntekijöitä, jos aiot on säännöllinen tai kohtalainen liike moduuli, joka vaatii enemmän kuin kaksi ihmistä ajaa. Sinun täytyy olla kirjaa niiden yksittäisten verojen ja tarvitset EIN- numeron tähän tarkoitukseen.Voit myös edellyttävät EIN avata liiketoiminnan pankkitilin. Pankki tarvitsee luoda erityinen tilin yritysten tarpeisiin, ja jos on eroavaisuuksia, se on velvollisuus pankin ottamaan kattavasti kirjaa liiketoiminnan milloin tahansa. Jos olet ajatellut ostaa olemassa olevan yrityksen, sinun täytyy myös hakea työnantajan tunnusluvun ennen omistuksen siirto on valmis, pystyä vahvistamaan tunnusnumero.

Kuitenkin monet ihmiset yleensä tullut erittäin sekava sekä ehdot, ja tarvitsevat ohjausta aiheesta.

Yhteenveto:

1. Perus ero EIN ja TIN, on että Tax Identification Number käytetään verotuksessa yrityksen, ja kun tämä sama numero on käytetty tallentamaan verot työntekijöiden, sitä kutsutaan EIN.