Ero Annuity ja PensionAnnuity vs Pension

Elinkorko ja eläke rahoittaa järjestelmiä eläkkeelle siirtymisen jälkeen. Vaikka useimmat ihmiset eivät pidä mitään eroa näiden kahden välillä, niillä on joitakin eroja, jotka sisältävät rahoitusjärjestelyjä. Kaikkiaan eläkejärjestelmä on tunnettua jokaiselle kuin eläkkeinä.

Pension on taloudellinen hyöty henkilöt saavat, kun he ovat poistetaan käytöstä. Annuity on myös eläkejärjestelmä mutta ei ole mitään tarvetta henkilö saada eläkkeelle palvelua käyttävät sitä.

Ero, joka voidaan nähdä välillä eläke ja elinkorko on maksun määrä. Eläke määräytyy summa, että yksi on saanut aikana hänen palvelu ja säädetty ajaksi uransa. Annuity on järjestelmä, joka määräytyy määrän investointeja, joita henkilö kohti järjestelmää.

Myös ero maksettu summa välillä eläke- ja eläkkeinä. Kertakorvaukset sisällytetään yleensä eläkejärjestelmään, mutta ne annetaan kuukausittain. Toisaalta, henkilö voi saada kertakorvauksia, jos hän on ilmoittautunut annuiteetti järjestelmään.Vaikka summa on annettu eläke- ja eläkesopimukset kiinnitetään vaihtelu lasketaan kustannusten elintasoa, jotkut elinkorot maksaa enemmän tai vähemmän määrästä riippuen o0n investointien henkilöt ovat tehneet.

Pension annettu henkilölle on yleensä muunnetaan perhe-eläkettä jälkeen hänen kuolemansa. Elinkorko maksetaan kolmeen ryhmään yhden elämän, yhteinen ja perhe.

Elinkorkoa voi ostaa mistä tahansa vakuutusyhtiön mutta eläke on yksi, että yksi ei voi ostaa. Eläkkeet annetaan yleensä valtion töissä.

Yhteenveto

Pension on taloudellinen hyöty henkilöt saavat, kun he ovat poistetaan käytöstä. Annuity on myös eläkejärjestelmä mutta ei ole mitään tarvetta henkilö saada eläkkeelle palvelua käyttävät sitä.

Eläke määräytyy summa, että yksi on saanut aikana hänen palvelu ja säädetty ajaksi uransa. Annuity on järjestelmä, joka määräytyy määrän investointeja, joita henkilö kohti järjestelmää.

Kertakorvaukset sisällytetään yleensä eläkejärjestelmään, mutta ne annetaan kuukausittain. Toisaalta, henkilö voi saada kertakorvauksia, jos hän on ilmoittautunut annuiteetti järjestelmään.