Ero toimitusjohtaja ja omistajaToimitusjohtaja vs omistaja

Kaikki tietävät, että toimitusjohtaja on otsikko antaa joku todella 'iso.' Vaikka ei fyysisesti iso, toimitusjohtajat ovat kirjaimellisesti suuria kannalta listalla ja asema. Kuitenkin julkinen doesnt 'tiedä, että paljon vaikutuksia tulossa toimitusjohtajan tai mitä toimitusjohtajan todella on. He vain vertaavat otsikko yksinkertaisen yrityksen omistaja tai yritys, kun itse asiassa, että' s ei aina tapahdu.

Sana omistaja on hyvin yleinen sana, jota voidaan käyttää paitsi liike mutta päivittäin elävät. Henkilö, ryhmä tai yksikköä voi tulla omistajaksi jotakin. Hän on joku, joka on yksinoikeus käyttää, pitää, nauttia, siirto, hyötyvät-päässä, välittää ja jopa päästää irti joitakin hänen ominaisuuksia (liiketoiminnan kannalta '' omaisuus). Usein omistajat oletettuihin ensisijainen periaate vastuun tietyn ohjelman tai prosessi.

CEO, täysin tunnettu toimitusjohtaja, on enemmän triviaali aikavälillä. Hän on toimeenpaneva että on ylin sijoitus yritysmaailmaan. Hän voi rinnastaa valvoja, joka on täydellinen yhtiön tai organisaation osalta sen johdon. Hän on pomo itse joka raportoi vain yksi ruumis '' BOD tai hallitus.

Sekaannusten välttämiseksi toimitusjohtaja ja omistaja, toimitusjohtaja voi olla yrityksen omistaja, mutta ei koko ajan. Yksi voi olla toimitusjohtaja ja omistaja. Toinen voi tulla toimitusjohtaja puheenjohtaja, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja kaikki yhdessä, tai yksinkertaisesti toimitusjohtaja sinänsä. Kaikki nämä riippuvat politiikan yrityksen, maassa, jossa yritys toimii ja yhtiömuodosta koska termi toimitusjohtaja voi vaihdella eri puolilla maailmaa, koska sen eri kansainvälisiin käyttötarkoituksiin. Vaikka se on vähemmän todennäköistä, on olemassa joitakin suuria monikansallisia yrityksiä Aasiassa että käytännöt tapana ottaa paitsi kaksi vaan kolme toimitusjohtajia.Useissa tapauksissa monet organisaatiot nimittää sopivaa ja esimerkillinen työntekijä pitää virkaan toimitusjohtajan vaikka hän isn 't todellinen omistaja eniten varsinkin osakeyhtiö. Tämä yksilö on todennäköisesti nimitettiin koska hänen hallita osaamista ja ihmiset käsittelyn taitoja sekä. ylläpitämiseksi vahva yritys, toimitusjohtaja tehtävänä vahvistamiseen sekä sisäisiä että ulkoisia visiot yhtiön

1. omistaja on yleisnimitys omistama, kun toimitusjohtaja on arvo tai asema annetaan henkilölle, joka on täydellinen hallinta vastaa yhtiön hän työskentelee.