Ero ROE ja RNOAROE vs RNOA

Rahoitus, pääoma on kiinnostusta tai vaatimus osakkeenomistajien varat yrityksen jälkeen kaikki sen vastuut realisoidaan. Osakkeenomistajat 'pääoma tai osakkeenomistajat' pääoma on kiinnostusta yhtiön 'varoista, jotka on jaettu kaikkien osakkeenomistajien yhteisen kannan.

Kun yritys on perustettu, varat että sijoittajat sietää pääoman aiheuttaa se ottaa velkaa. Keksiä osakkeenomistajien 'pääoma, kaikki velat on vähennettävä sen varoista, ja loput ovat osakkeenomistajien' pääoman tai kiinnostusta liiketoimintaa.

On kaksi tapaa mitata osakkeenomistajat 'pääoma. Yksi on Oman pääoman tuotto (ROE), joka on mitta osakkeenomistajat' oman pääoman yritys 'yhteiseen varastot. Se osoittaa, miten yritys taitavasti hoitaa varoja tuottaa mahdollisimman kiinnostusta ja kasvua .
Keksiä yrityksen 's ROE kaikki varat myös pitkän aikavälin (laitteet ja pääoma) ja nykyisiä (saamiset ja käteisvarat) lisätään. Sen pitkän aikavälin (velat, jotka eivät tarvitse maksaa vuoden kuluessa) ja nykyisen ( ostovelat ja työntekijät 'palkat) velkoja on myös lisätty. Kokonaismäärä velat vähennetään sitten taseen.

Tuotto liiketoiminnan nettovarojen (RNOA), toisaalta, on toimenpide yrityksen 's kyky luoda voittoa kukin oman pääoman. Se laskee määrän että yritys ansaitsee jokaista dollaria että se sijoittaa. Yritys' s nettotulos ennen veroja (tulos ennen veroja) jaetaan sen varojen keksiä sen RNOA. Se tunnetaan myös kannattavuuden tai tuottavuus suhde, joka antaa omistajat käsityksen siitä, kuinka hyvin heidän yritys tekee perustuu niiden tavoitteita, kilpailijat, ja koko teollisuutta.Laskemalla RNOA liittyy sisällyttäminen omaisuuden syntyneet sen veloista, joka ei ole kovin hyödyllinen sijoittajille mutta on hyvä mittari kannattavuutta ja suorituskykyä eri osastojen yritys. Se on hyvä sisäisen johtamisen suhde ja se soveltuu parhaiten yrityksille, joilla on suuri arvo. Vaikka yritys 's velkoja ei otettu huomioon laskettaessa sitä RNOA, ne sisältyvät laskenta ROE. Osingot maksetut edullisen osakkeenomistajille myös vähennetään nettotuloista.

Yhteenveto:

1. ROE on Oman pääoman tuotto, kun RNOA on tuotto Net Operating Asset.
2. Kaava ROE on nettotulos verojen jälkeen jaettuna oma pääoma, kun kaava RNOA on nettotulos jaettuna taseen loppusumma.
3. laskenta ROE sisältyy vähennetty kaikki velat ja edullinen osingon kaikista kohteista ja laskenta RNOA ei sisällä tätä.
4. ROE lasketaan verojen jälkeen, kun RNOA lasketaan ennen veroja.
5. Vaikka RNOA on hyvä sisäisen johtamisen suhde, ROE on hyvä mittari sijoittajille, kuinka hyvin niiden varoja käytetään tuottaa enemmän voittoa.