Ero Division ja TytäryhtiöDivision vs Tytäryhtiö

Jako on osa toimintayksikössä. Tämä tarkoittaa sitä, että jako, vaikka se toimii eri nimellä, on vielä pala yksikön itse. Toisaalta, tytäryhtiö on täysin eri yritys, erilliseen, jonka omistaa toinen tavallisesti suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Mutta joissakin tapauksissa, emoyhtiö on paljon pienempi kokonaisuus kuin tytäryhtiö. Konkreettisemmin analogisesti voit sanoa, että jako on osa kehon, sanokaamme käsi, esimerkiksi, ja vaikka tytäryhtiö jälkeläinen kanssa täysin erillinen elin, mutta on edelleen omistaa emoyhtiö.

Toinen ero tytäryhtiön ja jako on, että tytäryhtiö voi suorittaa täysin eri toimintaa kuin sen emoyhtiö, kun jako ei. Jos yritys on osaksi autojen valmistamisen, jako olisi todennäköisesti valmistaja pyörillä tai muita auton osia. Tässä tapauksessa kyseinen yritys voi olla myös tytäryhtiö, joka ei liity autonvalmistukseen autoja ollenkaan. Esimerkiksi tytäryhtiö voi olla matkapuhelin valmistus kokonaisuus, mutta tytäryhtiö ei aina tarvitse olla jotain muuta kuin liiketoimintaa. Tytäryhtiöt voivat myös toimia jotain, joka liittyy liiketoiminnan sen emoyhtiö; sillä ei ole merkitystä. Toisin kuin on jako, jakautumismenettelyjä on liityttävä toimintaan emoyhtiölleen.

Lisäksi jako 'veloista ja kaikki muut velvoitteet ovat vastuussa emoyhtiön. Tämä tarkoittaa, että ehto, jonka jako, onko se hyvin vai ei, vaikuttaa emoyhtiön. Toisaalta, valtio of tytäryhtiö verotus ja sääntely ei vaikuta emoyhtiön. Vaikka tytäryhtiö kokee finanssikriisin se ei välttämättä tarkoita emoyhtiön kokevat samat ja päinvastoin. Tämä johtuu siitä, että tytäryhtiö ja vanhemman yhtiö laillisesti kaksi eri yritystä, ja ne teknisesti eivät jaa samaa järjestelmää.

YHTEENVETO:1. Jakautuminen silti toimii osana emoyhtiön, vaikka se on eri nimi, kun tytäryhtiö on täysin erillinen yhtiö emoyhtiöltä.

2. jako 's toiminnot olisi toimintaan liittyvät emoyhtiön kun tytäryhtiö' toiminnan ei tarvitse olla sopusoinnussa sen emoyhtiö 'toiminnan.