Ero Joker ja ArvuuttajaJoker vs Arvuuttaja

Jokeri ja Riddler ovat kahden tunnetun sarjakuvan hahmot sekä vihollisina sarjakuvan sankari Batman. Nämä kaksi Super Villians ilmestyi sarjakuvien, Batman, joka julkaistaan ​​DC Comics.

Välillä kaksi roistoja, Arvuuttaja on yksi todellisella tai tunnistettu nimi. Hänen todellinen nimi on Arvuuttaja (tai Nygma). On merkki taustalla Riddler johtuvat lapsuudestaan ​​hänen elämänsä rikoksen. Samaan aikaan Joker 's nimi ja tausta on edelleen arvoitus. Hän on kuitenkin saanut monet Monikerien kuten' Clown Prince of Chaos tai Crime ',' The Harlequin of Hate 'ja' Ace of Knaves. '

Kannalta ulkonäkö, Joker näkyy pelle vihreä hiukset, valkoinen iho, punainen suu, violetti asu ilman maskia. Arvuuttaja kuitenkin urheilu maski ja valitsee vihreä kokonaisuus kysymysmerkillä motiivi. Hän jopa kantaa kysymysmerkki kuin kulta henkilöstöä.

Kuten roistoja, Arvuuttaja on väkivallaton ja käyttää pulmia, arvoituksia, ja vihjeitä. Hän on erittäin älykäs konna ja yleensä haastaa muita ihmisiä 'älyä. Hän käyttää usein vihollisiaan pelinappuloina peliin. Arvuuttaja toimii yleensä itse tai rajoitetun määrän kätyreitä. Hänellä on yli-oireinen häiriö, ja hänen fetissi on hämmentynyt hänen vihollisia tai pelinappuloita. hänen tappaa suunnitellaan aina. hän on kuvattu narsisti isolla ego. Vaikka hänen luonteensa, hän pelkää kuolemaa.

Täysin vastoin Jokeri on psykopaattinen tappaja. Tämä konna käyttää kaikenlaisen väkivallan ja on pakko tappaa armotta. Hän ei ole pelkoa. Hän usein ryppyile ihmisten 's päätä. Hänen fetissi on sadomasokismi, ja hänen toimintansa usein suunnattu Batman. Hänellä on pari kätyrit hänen rikollista toimintaa.
Mitä käsitellään Batman, Jokeri usein haastaa Batman 'roolihahmon ja moraali samalla Riddler testaa sankari' älyä.Toinen ero näiden kahden välillä on, että Jokeri on sekä kykenee fyysisen ja henkisen kivun kun Riddler usein osallistuu aivojen tyyppi otteluissa. Arvuuttaja käyttää nokkeluutta ja älykkyyttä, kun Jokeri käyttää valikoima aseita kuin kukka käänne, joka sumutetta aineita, ase, korkea-jännite käsi summeri, ja hänen tavaramerkki Joker myrkky.
Jokeri on myös samaa ainutlaatuinen suhde Batman joilla uhri joitakin Batman 's tuttavia ja yhteistyökumppaneitaan. Hänen rikokset ovat usein kostonhimoinen eräänlainen koska senhetkinen johtui pakenevat Batman.

Vaikka Riddler on toistuva OCD, Jokeri on tunnistettavissa hänen jatkuva maniacal nauru.
Molemmilla hahmoilla on omat valitus ja ainutlaatuiset ominaisuudet.

Yhteenveto:

1. Jokeri ja Riddler kaksi luonnetta roistoja muodostavat sarjakuvalehti Batman. Kuten roistoja, törmättiin Batman, sankari, monta kertaa rikollista toimintaansa.
2. On monia eroja kahden roistoja. Jokeri ei ole virallista nimeä ja historiaa, mutta monet Monikerien. Sen sijaan Riddler tunnistetaan Arvuuttaja (tai Nygma), jossa on ehdotettu merkin historia.
3. Molemmat eroavat myös ulkonäöltään. Jokeri näkyy pelle vihreät hiukset, punaiset huulet, valkoinen iho, ei maskia, ja violetti vaatteita. Arvuuttaja valitsee vihreä vaatetus, maski, ja mieltymys kysymysmerkki motiiveja. Hän on nähnyt jo muuttelee tyyli puku.
4. Riddler käyttää hänen äärimmäinen älykkyys ja nokkeluutta käyttää vihollisiaan pelinappuloina kun Jokeri käyttää sekä nokkeluutta ja fyysistä väkivaltaa. Arvuuttaja luonnehditaan väkivallaton ja suunnittelee hänen tappaa vastakkain Joker 's pakonomainen tappaminen ilman pelkoa tai armoa. Joker' s ilo on peräisin aiheuttaa kipua, kun taas Riddler 's ilo on ottaa henkistä paremmuus.
5. Mitä Batman, Arvuuttaja haastaa hänen älynsä, kun Jokeri saalistaa Batman 'hahmon ja moraalia. Batman ja Jokeri myös jakaa ainutlaatuinen suhde.