Ero Eulerian ja LagrangenEulerian vs Lagrangen

'Eulerin' ja 'Lagrangen' ovat kaksi adjektiiveja, jotka viittaavat kahteen matemaatikot, erityisesti Leonhard Euler ja Joseph Louis Lagrangen. Molemmat matemaatikot vaikuttanut monia suuria töitä paitsi matematiikan vaan myös muilla koulutusaloilla (jotka ovat myös matemaattisesti liittyvä), kuten fysiikan, tähtitieteen, ja muiden tieteenalojen.

Koska molemmat miehet, jotka ovat edelläkävijöitä samoilla aloilla ja vaikutti huomattavasti näiden alojen, käsitteet, tekniikat ja muut kurinalainen liittyviä eriä, nämä ehdot olivat nimetty heidän tunnustuksena heidän panoksestaan. Osa maksuja pidettiin vallankumouksellisena tai uusi ajatus aikaan niiden käsitys tai käyttöönottoa. Toinen käyttää näitä adjektiiveja on oltava helppo viittaus ja erilaistumista varten näkökulmasta, kun sitä käytetään keskustelun tai vertailevan tasolla.

Eulerian, kuten sen nimikin kertoo, johtuu Leonhard Euler. Euler on sveitsiläinen matemaatikko jotka pidetään kaikkein tuottelias historian matematiikka kannalta hänen panoksensa tutkimuksen ja tieteenalojen. Suurin osa hänen panoksensa pidetään vallankumouksellinen ja luonut vaikutusta matematiikan tutkimuksen ja kuria. Hänen maksut ovat: toiminto merkintätavat, Alkulukulause, ja laki bioquadratic vastavuoroisuuden lukuteoria (suhteuttamistehtävät numerot, niiden luokituksia, ja ryhmittymät), topologia (pätevyys ja luokittelu esineitä geometrisen merkityksessä), ja eri tutkimusten ulkopuolella matematiikka. Muut tutkimukset ovat myös hänen panoksensa käytännön suunnittelu (Euler-Bernoulli palkki yhtälö), ja tähtitieteen (laskelmia planeettoja 'motion). Fysiikassa hän nivelletty Newtonin dynamiikka ja on tutkinut elastisuutta, akustiikka, aalto teorian valossa, ja hydrometrics laivojen .

Toisaalta, Joseph Louis Lagrangen on nykyaikainen matemaatikko Euler. Samassa tapauksessa Eulerin, Lagrangen on mikä tahansa käsite, joka on attributted Joseph Louis Lagrangen monilla aloilla. Vaikka Lagrange on erinomainen matemaatikko omassa oikeassa, hänen panoksensa usein peilattu Euler 'työtä ja panosta, koska entinen käyttöön monia matemaattisia käsitteitä saman ajanjakson aikana.

Lagrange myös panoksen oman matematiikan muun tutkimuksissa. Hän esitteli ensimmäisen teorian tehtäviä todellinen muuttuja ja suorittaneet maksuja tutkimuksessa dynamiikka, Virtausmekaniikka, todennäköisyys, ja perustukset perusteet. Kuten Euler, Lagrange myös työskenteli lukuteoria, ja hänen panos johti todistaa, että jokainen positiivinen kokonaisluku on summa neljän neliöt, ja myöhemmin hän osoittautui Wilson 's lause.Molemmat matemaatikot tunsivat toisensa koska molemmilla jaetun aseman johtajana matematiikan Preussin tiedeakatemia Berliinissä ja vastasi toistensa kanssa keskustella matemaattisia käsitteitä. Molemmat miehet jakamaan käsitys EulerCLagrange yhtälö, yhtälö jota käytetään hammaskiveä, erityisesti calculus variaatioita varten liikkeet nesteitä.

Tutkimuksessa matematiikan, kehitettyihin sekä Euler ja Lagrange usein tutkittiin ja verrattiin keskenään. Koska molemmat matemaatikot on erilaisia ​​mielipiteitä siitä samoja käsitteitä, huomautuksensa ja mielipiteensä ovat usein vastakkain, joista on tehokkaampi kannalta sovelluksen. Vuoden tutkimuksen, on myös eroja, miten eri lähestymistapaa tai teoria Euler on Lagrange. Nämä erot johtavat usein keskusteluihin tai edes keskusteluja ei vain teoriassa vaan käytännössä samoin.

Yhteenveto:

1. 'Eulerin' ja 'Lagrangen' ovat sanat, jotka liittyvät Leonhard Euler ja Joseph Louis Lagrangen. Sekä Euler ja 2. Lagrange ovat huomattava matemaatikot että antoi panoksestaan ​​alalla matematiikan ja muiden siihen liittyvien alojen tutkimukseen.