Ero Mind and SoulMind vs? Sielu

Mielen ja sielun ovat kaksi käsitettä, jotka liittyvät läheisesti mutta hyvin erillään toisistaan. Molemmat tulevat sisäosassa ihminen, erityisesti hänen aivot ja ehkä hänen sydämensä.

Sielu on hengellinen luonne ihmiskunnan. Se on aineetonta ydin ihmiskunnan ja sen uskotaan olevan erotettavissa ruumiin kuollessa. Elämässä, se hyvitetään tiedekuntien ajatuksen, toiminnan ja tunteet.

Mieli on mies 's tiedekunnan ajattelun, päättelyn ja tiedon soveltaminen. On ihmistietoisuuden joka alkaa aivoissa, ja se ilmenee ihmisen kautta' ajatukset, toimet, tunteet, tahdon, muisti, ja mielikuvitus.

Tunteet kuten halu johtuvat sielumme. Halut on suunnattu asioita, jotka ovat ohimeneviä, niitä asioita, jotka menevät pois ja kuolevat, mutta samalla antaa meille iloa. Mielemme ovat jossa päätämme miten ottaa ilo, mitä meidän pitäisi tehdä sen saavuttamiseksi, ja miten se olisi täytettävä.

Useimmat uskonnot pitävät sielu on ihmisen 's jumalallinen tai Jumalan antama olemus. Vaikka jotkut uskonnot uskovat, että sielu poistuu ruumiin kuoleman jälkeen toisten mielestä sielut olemassa kaikkien elävien olentojen sekä muiden elävien olentojen.

Sielun ydin henkilö päättää, miten ihminen käyttäytyy ja tämä olemus on ikuinen osa olemuksemme. Se koostuu: mielen, tunteita, ja meidän toiveet. Ajatus olemassaolon sielujen liittyy läheisemmin hengellisyyden ja uskonnon.

Tutkijoille, sielu on synonyymi mielen johtuu siitä, että yksi oppia sielun tutkimalla ihmisen aivot, jossa mielemme sijaitsevat. Toiset taas uskovat, että sielu on läheistä sukua on elossa ja että kun ihminen on aktiivinen, hänen sielunsa on unessa; Kun ihminen on unessa Se toimii hänen unelmansa.Mieli toisaalta käytetään viittaamaan yksittäisiin 's ajattelua järjen ja tajunnan. Se on synonyymi ajatus, joka on yksilöllinen' s oma muuntaminen itse, että tehdään sisällä hänen päänsä.

Jotkut psykologit uskovat, että tunteet kuten rakkaus, viha, pelko ja ilo ovat erillään mielessä, koska ainoastaan ​​suurempi henkistä prosesseja, kuten muistia ja syy voi olla osa mielen.

Heille, tässä ovat mitä muodostavan mieli:

??? Oletettavasti, joka mahdollistaa yksilön muovata maailmaa ja käsitellä sitä saavuttamaan tavoitteensa, suunnitelmat ja toiveet.
??? Muisti, joka on elävä organismi 'kyky säilyttää, tallentaa ja muistaa tietoa.
??? Mielikuvitus, joka on ihminen 'kykyä luoda ajatuksia tiettyjä asioita ja kokemuksia.
??? Tietoisuus, mikä on ihminen 'kyky hahmottaa suhdettaan ympäristöönsä.

Yhteenveto

1. Soul on hengellinen luonne ihmisen, kun mieli on mies 's tiedekunnan ajatteluun ja päättelyyn.
2. sielu pidetään pohjimmiltaan ihmisen, kun mieli on vastuussa miehen 'tajuntaan ja ajatuksia.