Ero psykologi ja neuvonantajaPsykologi vs Neuvotteleva

Tietyt ammatit ovat hauskoja ryhtyä college, ja pian 'll ymmärtää, että olet käsitellyt oikea aste. Kun olet intohimoinen mitä todella haluat elämässä, et' ll koskaan kyllästy joka ikinen päivä, että työpaikoilla. Mutta kun vain valita että uran pois impulssi ajattelematta sitä, sinun on tyytymätön henkilö kyseisessä ammatissa.

Yksi parhaista uran elämässä on olla psykologi tai neuvonantaja. Mikä voisi olla eroa?

Psykologi on yleensä valmistuu kandidaatin 's tutkinto. On jonkin verran yliopistolla kutsutaan kandidaatin 's of Science in Psychology. Valmistuttuaan, hänen on hankittava kliinistä kokemusta psykologian, ovat saaneet Master 's ja FT, ja lopulta ovat läpäisseet licensure psykologian tähän kuntoon ennen kuin on oikeutettu harjoitella. Se vaatii vuosien käytäntö ennen kuin voidaan kutsua psykologi.

Ohjaaja voi lopettaa astetta liittyviä psykologia, lapsen kehitystä, sosiologia, ja tilastot. Sitten kun viimeistely aste, kahden vuoden harjoittelua tarvitaan. Tullakseen ohjaaja, yksi on oltava asianmukainen lupa työskennellä kyseisessä tilassa. Tämä voidaan saada kansallisen viraston Certified ohjaajat (NBCC) tai National Certified Counselor (NCC). Heidän on kuitenkin ensin suorittaa ajokokeen. Niiden on myös tutkinnonsuoritusoikeus plus kaksi vuotta kliinisessä työssä.

Ohjaaja voi auttaa kaikissa ikäryhmissä, enimmäkseen alkeis-, lukio, ja opiskelijoiden. Neuvonantajat enimmäkseen käsitellä perheen ja avioliitto-ongelmat. Niissä voidaan käyttää myös lääkkeen aikaansaama ja aineeseen liittyviä sairauksia, kuten on alkoholisti. Kuuntelemalla ja auttaa potilaita heijastavat, ne tulevat hyvin tietoisia siitä, mitä he ovat tehneet elämänsä ja muille ihmisille.Psykologit pystyy käsittelemään laajemman emotionaalisia ongelmia potilailla. Ne voivat myös tehdä tutkimusta johtuen niiden korkeamman jatko-opintoja, jotka ovat tarpeen, jotta ne voivat tuntea psykologinen asioita. Psykologit voivat myös opettaa akatemiassa, on omat klinikoita, työ sairaaloissa, ja paljon muuta.

Olipa 'sa ohjaaja tai psykologin, nämä ihmiset ovat luotettavia riitä käsittelemään meidän ongelmia kypsästi. He ovat aina valmiina auttamaan meitä ja tarjota terapeuttisia viestintää. Ne voivat helpottaa, että viha tai stressin meissä, ongelmat, jotka vaivaavat mieltämme ja sydämet.

Yhteenveto:

1. Psykologi saa B.S. Psykologian yliopistolla kun ohjaaja tutkii samanlainen astetta ja sitten saa lisenssin ohjaajille.
2. Psykologi kestää monta vuotta ennen saamiseen otsikko, joka on pidempi kuin ohjaaja.