Ero Locke ja Hobbes Locke vs Hobbes

John Locken ja Thomas Hobbes tunnettiin yhteiskuntasopimuksena teoreetikot ja luonnon laki teoreetikot, too. Ne ovat kuitenkin molemmat täysin eri kannalta niiden seistä ja johtopäätökset useissa luonnonlakeja. Thomas Hobbes oli Englanti filosofi Malmesbury. Hän tuli tunnetuksi, kun hänen kirjansa, 'Leviathan' loivat poliittisen filosofian lännestä. Hobbes pystyi koota useita tunnustuksia. Hän oli mestari absolutismin varten suvereeni. Paitsi, että hän suuresti vaikuttanut eri aiheista. Näitä ovat etiikka, geometria, ja fysiikkaa kaasujen, teologian, ja jopa valtiotieteen.

John Locken, toisaalta, keksittiin isänä liberalismin. Hän oli yksi merkittävimmistä valistuksen ajattelijat ja osoittautui suuri Englanti filosofi ja lääkäri. Mitä enemmän on, että hän on yksi muutaman ensimmäisen empiristillä Britanniassa. Hän jopa suuresti vaikuttanut Amerikan itsenäisyysjulistus keskittyy klassiseen tasavaltalaisuus ja liberaali teoria. John Locke pystyi opiskelemaan arvostetun laitos Lontoossa nimeltä Westminster School. Kerran hän pystyi loppuun hänen tutkimuksia, hän oli sitten hyväksytty Christ Church. Hän kuitenkin ei ollut 'T tyytyväinen peruskoulutusohjelmaa tuolloin. Hän oli enemmän töitä Rene Descartes sijaan opetussuunnitelma annetaan yliopistossa. Hän myös esitteli lääketieteeseen ja oli mahdollisuus saada kandidaatin' tutkinto lääketieteen Oxford.

Koulutuksen Thomas Hobbes oli erilainen. Hän opiskeli Westport kirkon, kun hän oli neljä vuotta vanha. Sieltä hän pystyi päästä Malmesbury School ja jopa sai mahdollisuuden päästä yksityinen koulu säilytettävä Robert Latimer. Hänen skolastinen kirjaa olivat vaikuttavia, joten hän meni Magdalen Hall, läheisesti Hertford College, Oxford. Hobbes ei ollut 't hyvin kiinnostunut skolastista oppimiseen, joten hän päätti olla oma opetussuunnitelma. Se ei ollut' t kunnes 1608, että hän onnistui saamaan hänen poikamies 's aste.

Molemmat henkilöt ovat eri seisoo asioista. Otetaan esimerkiksi kysymys ihmisluontoon. Mukaan Locke, hän luulee, että ihminen on luonteeltaan sosiaalinen eläin. Silti Hobbes ajattelee toisin. Hän ei 't pitävät mies kuin sosiaalinen eläin. Hän ajattelee, että yhteiskunta ei olisi edes olemassa.On kysymys siitä, luonnon tilaa, Locke uskoo, että valtion luonnon miehet ovat yleensä uskollisia sana ja jopa tehdä velvollisuutensa. Huolimatta epävarmuus olisi miellyttävämpi, suuri, ja hiljainen. Hän käytti Yhdysvaltain rajalla ja Soldania hänen esimerkkejä yksilöiden luonnon tilaa. Ne ovat suuresti osoittivat, että rauha ja tekijänoikeudet rinnakkain harmonisesti. Ihmiset olisivat luonnon tilaa, jossa se on sosiaalisesti hyväksyttävää yksi 's itse rangaista puutteista yhden teitä vastaan. Vaikka on olemassa paikkoja ja aikoja, että väkivaltaiset konfliktit syntyvät, se on tavallisesti päättyi rauhanomaisesti. Kuten Hobbes, hän teki alusta vapaana tilasta luonnon lyhyt selostus. hän sanoi, että 's ei yhteiskunta, jossa ei ole jatkuvaa pelkoa ja vaaraa väkivaltaisen kuoleman. Ihmisen elämässä olisi huono, brutaali, lyhyt, ja ikävä.

Yhteiskuntasopimus on erilainen sekä Locke ja Hobbes. Locke uskoo, että pidämme kiinni oikean elämän ja saada oikeus juuri ja puolueeton suojaa meidän omaisuutta. Rikkoo yhteiskuntasopimus asettaisi hänet sotatilassa maanmiehiään. Hobbes uskoo, että jos vain tehdä mitä vain kertonut, olet turvassa. Voititte 't rikkoa yhteiskuntasopimus koska et' t on oikeus kapinoida.

Yhteenveto:

1. Locke ja Leevi olivat molemmat yhteiskuntasopimus teoreetikot ja luonnollinen laki teoreetikot.
2. Niillä on eri koulutustausta. Hobbes oli tunnettu Englanti filosofi Malmesbury. Toisaalta, Locke oli tunnetun lääkäri Oxfordin yliopistossa.
3. ihmisluonto, Locke mielestä ihminen on sosiaalinen eläin luonteeltaan. Hobbes mielestä ihminen isn 't sosiaalinen eläin.
4. luonnon tilaa, Locke uskoo ihminen on totta velvollisuuksia ja sanoja. Hobbes uskoo, että elämä miehen olisi huono ja julma yhteiskunnassa jatkuvalla pelon ja vaaran.