Ero J. D. ja varatuomariJ. D. vs. OTK

Oikeustieteen tohtori (tunnetaan myös nimellä J. D.) on ammatillinen tohtorin ja ensimmäinen ammatillinen tutkinto Law. Se on kunnia olla ainoa amerikkalainen lakitutkinto tarkoitettu ollessa ensisijainen ammatillista valmistautumista asianajajille. Se on myös ainoa ammatillinen tutkinto saatavilla laissa. Se määritellään kolmen vuoden ohjelma useimmissa maissa. Jotta hankkia tätä eroa, ehdokas ei tarvitse suorittaa tutkimus väitöskirja tai tutkielma. On paljon, että on enimmäkseen vallalla Yhdysvalloissa; Kuitenkin sitä on esiintynyt yliopistoissa eri maissa vuodesta 1997 Cthough spesifikaatiot ja vaatimukset vaihtelevat maittain.

Kandidaatti (tunnetaan myös OTK) on edistyksellinen akateeminen tai tutkimusta astetta. Se ei ole ammattimainen oikeustieteellinen tutkinto. Vaikka JD on yleensä tarpeen, jotta voitava harjoittaa lakia Yhdysvalloissa, joka on kiinnostunut saamaan erikoistunutta osaamista tutkimuksen avulla tietyllä alueella periaatteita voi jatkaa opintojaan saatuaan hänen OTK tai JD

J. D. alkunsa käsitteenä Yhdysvalloissa siirron aikana parantaa koulutuksen saavuttamiseksi tarpeen eroa mestaruuden vastaavissa ammateissa. Didaktiikka lähestymistapoja, jotka ovat kehittäneet mullistanut yliopistokoulutuksen ja ovat vähitellen vaikutelmia yliopistokoulutuksen ulkopuolella Yhdysvalloissa. Luominen J. D. tuli halusta Christopher Columbus Langdell uudistaa oikeus- koulutusprosessi Yhdysvalloissa. Hänen lähestymistapansa vaaditaan kolmen vuoden jälkeisessä ylioppilastutkinnon määrin, että mukana intensiivistä oikeudellinen koulutus kahdessa vaiheessa: tapaustutkimus (joka on kirjaimellisesti tutkimus tapauksista) ja sokraattinen menetelmä (tapa, jolla opiskelijat tarkasteltiin päättely tuomioistuimessa tapaukset, jotka tutkittiin).

OTK ei tarvita useimmissa maissa tulla asianajajan ja, itse asiassa useimmat lakimiehet valitsevat koskaan saa eroa. On kuitenkin olemassa lukuisia kandidaatti astetta saatavilla kaikkialla maailmassa. Tämä ohjelma on tietenkin avulla opiskelijat voivat keskittyä tahansa alalla lakia he valitsevat. Useimmat yliopistot eivät tarjoa paljon OTK koulutusohjelmat; kuitenkin, suosituin LL.M määrin Yhdysvalloissa on verolainsäädäntöön. Toinen alue, jossa monet opiskelijat ovat löytäneet kiinnostavaa on konkurssioikeus ja ympäristölainsäädäntöä. On olemassa muutamia yliopistoja, jotka mahdollistavat niiden opiskelijat suunnittelemaan OTK ohjelma koostuu kyseisen yliopiston 's ylemmän tason kursseja ja seminaareja (kaupallinen ja yritysten, kansainvälinen, perustuslaillisia, ja ihmisoikeuslainsäädännön, muutamia mainitakseni).Yhteenveto:

1. J. D. on kolmen vuoden postitse ylioppilastutkinnon tutkinto, jota tarvitaan henkilö tulla asianajajan; OTK on valinnainen määrin, että voidaan saada, jos opiskelija on kiinnostunut tekemään lisätutkimuksia tietyllä oikeuden alalla.